Skocz do zawartości
Cuckoldplace

terytorialność, urażona duma czy co...?

Rekomendowane odpowiedzi

chwila za chwila, od radosci do smutku i z powrotem? faktycznie, to by bylo Lego

Myślałam, ze taką wlasnie masz wizję zdrowego zwiazku.

Jesli z wiekiem ma mi sie tak wszystko spłaszczyć i mialabym chcieć zwiazku bez burzliwych uczuć nawet tych negatywnych, to zastrzelcie mnie teraz.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest miłość, przyjaźń, nienawiść jest i zazdrość ;)

wszystko jest, albo moze byc. Przy takim stwierdzeniu, jakie proponujesz, wszystko da sie uznac za ok, i niewiele da sie z tym zrobic. Jest zazdrosc? - no i dobrze, ona musi byc.  Co jest czym, jak to dziala i co z tego dla danego zwiazku wynika - to lamiglowka dla kazdej pary z osobna

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest czym, jak to dziala i co z tego dla danego zwiazku wynika - to lamiglowka dla kazdej pary z osobna

zgadza się.bo rządzą nami uczucia i emocje, a to jak sobie z nimi radzimy jest sprawą danej pary lub osoby. A reszta to moim zdaniem teoria, jedni są zazdrośni bardziej, inni mniej, ale bez uczuć są tylko roboty ;) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałam, ze taką wlasnie masz wizję zdrowego zwiazku

Moja wizja dobrego zwiazku jest taka, ze sie obojgu ciagle siebie chce i sa sieie ciagle glodni oraz ciekawi. w kazdym, albo prawie kazdym wymiarze. I jak o sobie nawzajem mysla, to im sie zaraz buzie usmiechaja. A jak sie widza, to oboje swieca. Wlasnym swiatlem, a nie odbitym.

Czy to Ci odpowiada, Jenny?

Jesli z wiekiem ma mi sie tak wszystko spłaszczyć i

Kiedys slyszalem, jak przy mnie rozmawiaja dwie panie. Jedna: chyba pojde do Edzia. taka ladna pogoda, ze posadze bratki. Druga: to sie spotkamy, ja u mojego Marianka musze przyciac krzaki bo napis zaslaniaja i jeszcze ktos pomysli, ze przed cudzym grobem siedzie.

Sam nie wiem, czy to plaskie, czy nieplaskie. :-/

zastrzelcie mnie teraz

Strzelam. Tylko fotograficznie.  :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wizja dobrego zwiazku jest taka, ze sie obojgu ciagle siebie chce i sa sieie ciagle glodni oraz ciekawi. w kazdym, albo prawie kazdym wymiarze. I jak o sobie nawzajem mysla, to im sie zaraz buzie usmiechaja. A jak sie widza, to oboje swieca. Wlasnym swiatlem, a nie odbitym.

romantyk z Ciebie ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się nawet to podoba :) :) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to Ci odpowiada, Jenny?

Tak.

A jednak jesteś czlowiekiem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

romantyk z Ciebie ;)

Jestem wyznawca kultu Slonca

A jednak jesteś czlowiekiem ;)

Jenny - to jest pyszne: a jednak... :->

W zasadzie, robot ze mnie.Udalo mi sie zmylic pogonie. Jak wiadomo, sztuczna inteligencja juz przewaza nad niesztuczna. Niedlugo bedzie nami rzadzic.

A mi się nawet to podoba

Mozemy na siebie, troche, poswiecic  :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ak wiadomo, sztuczna inteligencja juz przewaza nad niesztuczna. Niedlugo bedzie nami rzadzic.

a to zależy z jakich aplikacji korzystamy 

ja tam wolę czystą ludzką zazdrość i smak prawdziwego dobrego, czerwonego wina ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...