Skocz do zawartości
coolin

Dzień Dobry:)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry.

Przeglądam forum od dłuższego czasu i w końcu zdecydowałem się zarejestrować.

Jestem pod wielkim wrażeniem inteligencji i wrażliwości niektórych użytkowników, utwierdza mnie to w przekonaniu że moje obawy, rozterki i problemy zostaną zrozumiane i ktoś zawsze mi  pomoże i coś doradzi.

Pewne wydarzenie w moim życiu(o mały włos nie odwinąłem kity) spowodowało że postanowiłem spróbować zrealizować swoją fantazje, bo życie jest za krótkie żeby chociaż nie spróbować. Nie wiem jaki będzie skutek, bo moja Kochana Żona jest raczej bardzo „grzeczną dziewczynką”. Choć czasem pod wpływem alkoholu potrafi mnie trochę zaskoczyćJ. Mimo że jesteśmy małżeństwem od 6 lat a parą od …. no bardzo długo i znamy się jak łyse konie to mam cykora przed rozmową o mojej fantazji, choć wiem że kocha mnie do szaleństwa i na pewno mnie wysłucha, ale sami wiecie….

Wiem jedno na pewno – jak już dojdę do siebie to koniecznie bezwzględnie czeka mnie rozmowa z żoną. Oczywiści bez żadnej presji.

Jestem trochę dinozaurem w temacie portali społecznościowych i tym podobnych. Nie ma facebooka i żadnych temu takich a ten post jest chyba pierwszym na jakimkolwiek forum. Jeżeli coś zawalę, to proszę wszystkich o wyrozumiałość przynajmniej w początkowym okresie.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jaki będzie skutek, bo moja Kochana Żona jest raczej bardzo „grzeczną dziewczynką”.

Jak mawiają, grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą. Mniemam że grzeczna w cudzysłowie, oznacza to drugie. Zwłaszcza gdy jest pobudzona, np po kapce alkoholu ;)

Witaj wśród nas, rozgość się. Jako dinozaura, na pewno jedno nie będzie Cię nigdy u nas nękać. Reklamy! Tu nie ma syfu i reklam. Zapraszamy również na organizowane przez nas zloty, no i rzecz jasna do udzielania się na forum.

Witaj!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż za ładne powitanie :)

Wystarczy, że zapoznasz się z regulaminem jaki tu obowiązuje i będziesz się do niego stosował a nie powinieneś nic jak to określiłeś zawalić. Jak czegoś nie wiesz to służymy pomocą :)

życzę wszystkiego dobrego i powodzenia z żoną :)

Witaj w naszych skromnych progach !

Pozdrawiam

Cara

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czeeeść.

Piękne przywitanie. Masz rację, że życie jest za krótkie by ...

Pisz, bo ładnie Ci to wychodzi.

Rozmawiaj z żoną. Są takie co nie zrozumieją i takie co z ciekawości sprawdzą :)

Powodzenia. Szczerze.

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie naprawdę jest grzeczną dziewczynką - nie wiem po co tam dałem cudzysłów :facepalm:. Pewnie za bardzo się chciałem postarać. Czasem jak jest na fazie i w towarzystwie w którym czuje się bezpiecznie to potrafi tańczyć ze znajomymi z podtekstem mocno erotycznym i nie przeszkadza jej że to widzę, więc jakieś rokowania są. Natomiast w życiu codziennym jest bardzo rozsądna i poprawna, ale kropla drąży skałę i będę próbował ją trochę podkręcić. Jak to przejdzie do drugim etapem będzie wypad do klubu w którym będzie singielką a ja obserwatorem. Zobaczymy jak nam się spodoba sytuacja w której będzie seksownie tańczyć z jakimś napalonym przystojniakiem;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy i pozdrawiamy K&O

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo wszystkim dziękuję. Nie spodziewałem się aż tak życzliwego przywitania. Kurcze - człowiek od razu wie że trafił w odpowiednie miejsce i czuje się jak wśród swoich. :)

Na razie się kuruje ale w między czasie czytam na forum o doświadczeniach innych par, przeglądam porady itd. Trzeba się przygotować do rozmowy, żeby się nie spalić w blokach startowych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siema coolin.

No podniosłeś poprzeczkę sposobu powitania o kilka poziomów. Ale to dobrze bo może inni pójdą za Twoim przykładem. Życzę powrotu do zdrowia i owocowych aczkolwiek nieśpiesznych realizacji fantazji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...