Skocz do zawartości
Franki74

A Ty ja jakim jestes levelu :) Pytanie do Kobiet a może nie tylko ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak daleko a zarazem niedaleko jest od grzecznej kobiety do tej niegrzecznej :evil:.

post-9592-0-97526900-1489182316_thumb.jpg

post-9592-0-86674500-1489182329_thumb.jpg

post-9592-0-47189000-1489182339_thumb.jpg

post-9592-0-62501900-1489182546_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wstań, otrzep się z pyłu, wypnij pierś i pupę bo w tym gronie wszystko do nadrobienia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety, nikt_ nie mówił że będzie łatwo. Oooo teraz dobrze, eeee no nie znałem Cię z tej strony :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy się od dupy strony :lach:

nie mam nic przeciwko od dupy strony :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak daleko a zarazem niedaleko jest od grzecznej kobiety do tej niegrzecznej .  

to tak jak podobno z miloscia - jeden krok od nienawisci, ludzie tak mowia i  tego trzeba sie trzec. Od grzecznej kobiety do niegrzecznej to akurat dobra droga :mrgreen:  :redevil:  z tym sie chyba zgadzamy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusiu, uwielbiam lubieżne matrony :).

I myślę,że pod suknią matrony, niezła diabliczka się skrywa ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ze mnie znowu matrona wyszła, eh

Może zdjęcie Ci się obróciło ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko koleżanki, jestem równie nudna jak Wy  :ksiez:

Tak to jest jak, ktoś próbuje kobietę ubrać w schemat  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...