Skocz do zawartości
xxxsixxxx

Jakie perfumy lubicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Bo lubiam perfumy. Nie jestem lojalna. Wciąż kupuję nowe i nowe...

A ja ciągle jestem wierny od paru lat jednej marce :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paco Rabanne One Million - głównie ze względu na nazwę i flakonik w kształcie sztabki złota. Zawsze jest czym przyblokować drzwi :D

To oczywiście wybór nie mój, ale już dawno się z tym pogodziłem i nawet polubiłem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ja już tak mam - zawsze się wpieprzę gdzie nie trzeba :) ale idzie przywyknąć :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie skierowane do Pań, ale poza Iko... hm... Więc i ja dołożę swoje trzy grosze.

W temacie perfum zdecydowanie przepadam za nutą otwarcia. Taki charakterystyczny chrzęst, a potem bul, bul, bul do kieliszków ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi od wieków uginają się kolana za czarnym adidasem. Stare to i jak świat ale ten zapach mnie rozwala

Aaaa bo to Panie są pytane? Oops

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie się średnio wypowiadają. Może nie pytają swoich ukochanych, bo zaznały albo podejrzewają, że odpowiedź będzie w kształcie: yyy.. to co mi kupiłaś, to niezłe jest ale komary przy tym mnie jeb.ą, więc wywaliłem do kosza. No nie, nie: Panowie aż takiej negatywnej opinii o NAS nie mam. Jednakże oszczędność opinii o tym, czym się upachniamy jest interesująca. Może być tak, że:

1. Nie ważne jaka perfuma. Ważne aby czysty i figlarny.

2. Nie miałam kiedy zapytać, tak szybko skończył i wyszedł.

3. Nie miałam czasu zapytać, wykorzystał każdą objętość mnie i zegarka.

4. Wolę nie pytać, bo słusznie odczyta, że smród i taniocha. A szkoda byłoby, bo niezły jest.

5. Pachniał fajnie, ale ta reszta...

I tak dalej. Ja w zasadzie za każdym razem, gdy flakon się kończy, szukam innego zapachu. Mam jakieś ulubione: Egoiste, Balderassini, Lanvine, ale raczej się nie przywiązuję.

Idę pośmierdzieć na dwór. Chwilowo.

Dem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety w większości są wrażliwe na perfumy.

Wymieniając co wpływa na ocenę faceta pojawiają się np.

Głos, zapach, wzrost, różne szczegóły i w różnej kolejności.

Kobiety mogą nie wiedzieć jaki zapach stosuje facet, a nuty czasem ciężko opisać.

To tak jak ja bym miał powiedzieć jakie mi się podobają u kobiet, ale marek za dużo nie znam.

Ja kupuję jakieś wynalazki których raczej nikt nie podrabia i nie są spotykane "w tłumie".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem hotką ale kobietą raczej tak to chyba mogę, nie ;)

Ja sama jestem stała w zapachach i od lat uwielbiam na sobie ten sam - kto widział ten wie ;) Na facetach lubię charakterystyczne zapachy, raczej mocne niż delikatne. Lubię kojarzyć faceta z danym zapachem. Bywa, że kiedy ktoś koło mnie przejdzie i pachnie wyjątkowo to aż mam ochotę za nim iść przez chwilę - tak lubię i zwracam uwagę. Lubię klasykę w stylu Mugler, Armani bo zawsze myślę przy nich o KIMŚ konkretnym. Dla mnie zapach to jedna z podstaw. Uwielbiam.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiem się na temat perfum męża :). Lubię u niego czarną Dolce & Gabbana the one, czerwony Hugo Boss Energise i D' Hermes. A tak w ogóle, to z perfumami różnie bywa bo te same perfumy mogą na kimś innym inaczej pachnieć :). Dla mnie bliski mi mężczyzna nie musi być ekstra wypachniony perfumami :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Emir i Gaiac Micallef,  zapachy Clive'a Christiana i fajne bardzo były, a niestety wycofane, Tumulte Lacroix i Jil Sander Man.

Cała seria kadzidlana CdG.

Bardzo nie lubię tzw. ozonowych i wodnych. I, niestety, mężczyzna takimi pachnący miałby ze mną "pod górkę".

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...