Skocz do zawartości
Matt2233

Uległa para.

Rekomendowane odpowiedzi

Da się załatwić to tylko fantazja. Scenariusz spotkania można dostosować

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Część pieniędzy z wieczoru kawalerskiego dostajesz do ręki wraz z wytycznymi co masz za to kupić,czyli obcisłą sukienkę ktora podkreśli Twój tyłek i biust ładne szpilki i pończochy, za resztę pieniędzy masz odwiedzić kosmetyczkę oraz fryzjera.

Ja natomiast z resztą pieniędzy udaje się do seks shopu zakupić gadżety. Wibrator sterowany z pilota, korek analny, kulki oraz strap on. Umawiamy się na wieczór. Masz być ubrana w sukienkę która kanałem Ci kupić oraz majteczki. Cały zestaw który kupiłem czeka w samochodzie.

Po czułym pożegnanie się z mężem wsiadasz do samochodu i od razu witasz się z moim penisem robiąc mi loda do końca. Jedziemy do miasta do knajpy na rynku. Aplikuje Ci wibrator do cipki po czym zakładasz majteczki żeby nie wypadł. Z podniecenia starcza Ci sutki. Ja zabieram pilota. Do knajpki mamy do przejścia pół km. Czujesz jak przemakają Ci majtki, całą się rumienisz czujesz Na sobie spojrzenia innych. Widzisz kolegę z pracy który Ci się przygląda. Podchodzi zagadać w tym czasie ja podkrecam obroty wibrator. Rozmawiając z kolega mało nie piszczysz. Splawiasz go, umawiajac się z nim nazajutrz na kawę. Po wypiciu piwa wracamy do auta tym razem Ty prowadzisz. Wibrator dalej jest w Twojej cipce. Parkujemy kawałek od Twojego domu. Teraz zdejmujesz majtki wyjmuje wibrator i aplikuje Ci korek analny z lisim ogonem który wystaje spod sukienki. Wracając tak mijamy twoich sąsiadów wstyd Cię pali od środka. Na szczęście nie zorientowali się co jest grane. Wchodzimy do Ciebie do domu. Maz grzecznie czeka. Każe mu się wypiac A Ty w tym czasie zakładasz strap on. Zaczynasz go ruchać najpierw robię zdjęcia A później staje za Tobą i zapinam od tylu.ruchając się tak szybko dochodzimy. TWOJ mąż idzie spać do drugiego pokoju A my sie dalej zamawiamy. Rano wychodze do siebie obmyslajac plan następnego spotkania.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji że moja sekretarka zachorowała dostajecie ode mnie propozycję dorobienia do wypłaty. Pani bierze sobie wolne na tydzień u siebie w pracy i przyjeżdża do mojego biura na zastępstwo na tydzień w związku ze zbliżającym sie moim bardzo ważnym spotkaniem biznesowym i żeby być w temacie.  Mąż w tym czasie zostaje w domu i czeka na wiadomośc, pani ma zakaz kontaktu z mężem, (jedynie ode mnie dostaje fotki zony i wiadomości)  Moje pierwsze polecenie to codzienne poranne obciąganie u mnie pod biurkiem, oraz zakaz noszenia przez tydzień bielizny, przed przyjściem do pracy musi wysłać mi zdjęcie stroju w celu zatwierdzenia. Zbliza sie termin spotkania i rozmowy między moją firmą a firmą klientów. Na wieczór zaplanowana jest kolacja biznesowa i firmowa impreza po podpisaniu kontraktu. Do obsługi i rozważenia gości zaangazowany jest mąż (kierowca) po zakończeniu imprezy, wyjściu i rozwizieniu wszystkich gości, zostajemy sami, tzn: ja, Pani, oraz czekajacy na nas kierowca rogacz, który ma zakaz rozmowy z Panią. Pani wsiada do samochodu, podchodzę do rogacza i każe mu założyć klatkę na penisa i zawieź nas na przygotowaną wcześniej przeze mnie imprezę a mianowicie kilka par i 5 dobrze zbudowanych singli, którzy razem z moją tymczasową sekretarką zrobią dla nas pokaz gb. Mąż zostaje w samochodzie. Jednak całe spotkanie będzie mógł obejrzeć telefonie. Po pokazie zabieram nagą  i całą w spermie hotke do kierowcy rogacza ktory musi ją obsłużyć tak żeby nadawała się na drugi dzień do pracy i zrobienia sprawozdania z podpisanej umowy. Po sprawzdaniu, i przyjemnym seksie ze mną. Daje pieniądze za tydzień pracy Hotce, kluczyk do klatki i wyplate za pełnioną funkcję kierowcy dla rogacza. Po czym zapraszam na obiad i piwko,  gdzie rozmawiamy spokojnie o tym co się wydarzyło i planujemy następną akcję

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podoba twoje podejście do uleglej pary, Jakby udało mi namówić  swoją kobietę to się do Ciebie odezwiemy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem uległą kobiete bi. Niestety jest wolna. Jutro mam sie z nią spotkac w galerii. Będzie bez bielizny. Prosze o ciekawe pomysły jak mógłbym ją delikatnie potresować 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.09.2021 o 15:31, Matt2233 pisze:

Znalazłem uległą kobiete bi. Niestety jest wolna. Jutro mam sie z nią spotkac w galerii. Będzie bez bielizny. Prosze o ciekawe pomysły jak mógłbym ją delikatnie potresować 

Ja kiedyś miałem pomysł, żeby hotka dała kelnerowi swoje majtki jako część napiwku

• Lubię 2
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...