Skocz do zawartości
Matt2233

Uległa para.

Rekomendowane odpowiedzi

Wręcz odwrotnie. Bardzo sie podoba i pisz dalej. Mozesz nawet ten filmik wgrac ;)))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wręcz odwrotnie. Bardzo sie podoba i pisz dalej. Mozesz nawet ten filmik wgrac ;)))

To na razie tylko fantazja i chyba ciężko ją będzie zrealizować ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Matt2233 mam bardzo podobne fantazje :) Mega podnieta kochać się z hotka gdy mąż na nią czeka aż przyjdzie spocona i obspermiona.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam tą adrenalinę przed spotkaniem i nutkę niepewności gdy jadę na spotkanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo fajne fantazje fajnie zeby udalo sie kiedys zrealizowac przynamniej te pierwsze chcialbym szykowac zone dla kochanka, alenarazie to dosc odlegly temat niestety

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się podoba. Przy odpowiednich poprawkach może nawet moją hotkę bym udostępnił :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa fantazja, mnie osobiscie wiele przyjemnosci dostarczaja obie sytuacje, rownie podniecajaca jedt obecnosc przy spotkaniu pozwalajaca cieszyc sie widokiem partnerki, widzac i slyszac to co soe dzieje, sle rownie wiele emocji i wrazen dostarcza wyobraznia i cicho szeptane opowiesci o tym jak bylo i co sie wydarzylo.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się podoba. Przy odpowiednich poprawkach może nawet moją hotkę bym udostępnił :)

Poprawki mile widziane ;) napisz co byś zmienił

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawki mile widziane ;) napisz co byś zmienił

Ja muszę patrzeć i uczestniczyć, każdy Pan w gumce. :) Trochę mniej brutalności i wulgarności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...