Skocz do zawartości
Matt2233

Uległa para.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wiele fantazji które chciałbym zrealizować. Niektóre bardzo ostre inne mniej.

Jedna z takich fantazji jest spotkanie z kobietą. Przywozi mi ją jej mąż i prosi żebym ja przeleciał bo on nie daje rady. Po czym się z nim żegnam i wychodzi zaczekać do samochodu. Po czym dzwonie po niego żeby wyczyscil panią lub odprowadzam mu ja do samochodu. Pani oczywiście ze śladami seksu na ciele i ubraniu.

Następna to stały układ z parą gdzie para jest traktowana przedmiotowo. Tzn spełnia moje zachcianki seksualne. Łączenie z tym że zabieram panią na seks grupowy typu gb A Pan czeka w domu i nie ma nic do gadania. Za niewłaściwe zachowanie oczywiście kary typu chłosta nawet w plenerze.

Wiem ze może to nie do końca normalne. Prosze o wyrozumiałość

• Lubię 11
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uspokajam - wszystko co napisałeś mieści się w tutejszej normie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oki. Wieczorem jeszcze jakąś opiszę. Dziękuję za wyrozumiałość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie w tym co piszesz żadnej przeginki nie ma. Ultimate cuckold to już żadna nowość tylko ciężko znaleźć odpowiednie osoby.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się popieści to się wszystko zmieści :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podjeżdża pod Twój dom. Ty czekasz na mnie w krótkiej sukience. Wsiadasz do auta po czym od razu rozkazuje Ci zdjąć majteczki i stanik. Posłusznie wykonujesz polecenia. Następnie każe Ci zrobić mi loda gdy prowadzę. Jedziemy w miejsce o którym nie masz pojęcia. Po drodze zajeżdżamy do lasu gdzie ostro Cię rucham na masce. Twój mąż rogacz w tym czasie grzecznie zajmuje się domem nie świadomy tego co spotka jego ukochaną żonę.

Cdn

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podjeżdża pod Twój dom. Ty czekasz na mnie w krótkiej sukience.

ale jak to, pod mój dom? ja nie mam domu, mogę jedynie dla Ciebie tę sukienkę założyć :)

Nie mogłem się powstrzymać. Wybacz.

Ale tak jak pisali poprzednicy, nie wykraczasz poza tutejsze normy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak to, pod mój dom? ja nie mam domu, mogę jedynie dla Ciebie tę sukienkę założyć :)

Hahahaha. Dzięki za konstruktywną krytykę. Jestem ścisłym umysłem więc proszę o wybaczenie i zrozumienie. Czasem myślę szybciej niż jestem w stanie to wyrazić

Hahahaha. Dzięki za konstruktywną krytykę. Jestem ścisłym umysłem więc proszę o wybaczenie i zrozumienie. Czasem myślę szybciej niż jestem w stanie to wyrazić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwonię do Twojego męża i daje mu dyspozycję jak masz wyglądać na następnym spotkaniu. Czarny stanik majteczki i krociotka czarna sukienka czerwone usta paznokcie i czerwone delikatne szpileczki. Godzinę przed spotkaniem Twój mąż dostaje adres gdzie ma Cię przywieź. Okazuje się ze to nie wielki domek letniskowy. Jesteś wcześniej niż myślałem wyprowadzam Cię na górę gdzie grzecznie czekasz pełną napięcia na to co Cię spotka. Ja na dole witam kolejnych gości. Gdy już wszyscy są sprowadzam Cię w przepasce na oczach na dół. Nie masz pojecia ilu jest facetów i co będą z Tobą robić. Okazuje się że to wieczór kawalerski. Każą Ci się rozbierać co grzecznie czynisz. Stoisz naga A oni w wulgarny sposób komentują Twoje ciało. Na tyłek spływają klapsy zostajesz wymacana popchnieta na stół. Ktoś bez zapowiedzenia wszedł w Ciebie i się wpuścił. Inny włożył Kutasa w usta ktoś inny w tyłek jesteś ruchana na każdy możliwy sposób i cała w spermie. Zmęczeni faceci zapraszają Cię na drinka. Możesz zdjąć przepaske. Wtedy widzisz że to wieczór kawalerski i ze byłaś zabawka. Oczywiście Pan młody pierwszy Cię zaliczył. Mężczyźni wychodzą. Pozwalam Ci się ogarnąć i zadzwonić po męża. Gdy sie kąpiesz to przyjeżdża Twój mąż. Pokazuje mu filmik który koledzy Pana młodego nagrali na pamiątkę.

Jakby się nie podobało to usunę ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...