Skocz do zawartości
Astarte

Witam się! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim! Niespecjalnie wiem co się pisze w powitaniach, więc może dwa słowa o tym, dlaczego tu zawitałam.

Od dłuższego czasu korci mnie, żeby dodać do sypialni nieco pikanterii. Zdecydowaliśmy się z mężem na wizytę w Klubie dla swingujących i chciałabym bliżej zapoznać się z tematem.

Tyle tytułem wstępu :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Niby nie wiesz co się pisze, a wyszło Ci bardzo ładnie to powitanie.

Nasze forum to dobre miejsce, do zapoznawania się z tematem. Korzystaj z doświadczeń opisanych u nas, a może z czasem i Ty coś od siebie dorzucisz.

Pozdrawiam

Druh.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, bardzo dobrze trafiłaś :-), pozdrawiamy K&O

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hey to nasze forum jest jak najbardziej realne, zloty, spotkania nieformalne  to jest wszystko co mozna tu znaleźć. Są też teoretycy i fantaści ale szybko można ich zweryfikować.

Najważniejsze abyście dobrze się tu czuli i pojawiali spędach zlotowych , ponieważ one są niezapomniane.

Witam Was

Ars 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Forum sie rozrasta i cieplo witamy kolejna osobe. Chcecie, jak piszesz, pikanterii, am nadzieje, ze w tym naszym "sklepie" znajdziesz/cie  - pieprz, papryczki chilli, kurkume, imbir .................. :lol: Czerpcie z tego i korzystajcie wspolnie  :oki: . Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki avatar piękny :)

Cześć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I od razu zrobiło się miło :) Ja też Was witam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Pani Niebios.

Że korci cię szczypta pikanterii w sypialni -to dobrze.

Że korci Was to razem - to jeszcze lepiej.

A że w związku z tym trafiliście na nasze forum - to już najlepsze na co mogliście trafić :)

( qrcze, ale autoreklama ;) )

Czerpcie garściami od ludzi którzy wiele pozytywnej energii tu zostawili. Jest tu wiele perełek mądrości w tematach które Was interesują lub będą interesować. Lecz weźcie sobie do serca przestrogi i dokładnie wejrzyjcie w swój związek aby skorzystać z doświadczeń ludzi, którzy już przeszli ścieżki na które wkraczacie.

Powodzenia i czymam kciuki za Was.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...