Skocz do zawartości
kochanekbdsm

Żona w ciąży z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

To ja mam nieco przewrotną ankietę nawiązując nieco do ankiety autora.

Jako rogacz zostajesz poinformowany, że żona zaszła w ciążę z kochankiem to:

1- Jesteś podniecony i zachwycony

2- nie akceptujesz tego i chcesz "aby coś z tym zrobiła"

3- jest ci to obojętne

4- nie jesteś zadowolony ale wychowasz jak swoje

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam nieco przewrotną ankietę nawiązując nieco do ankiety autora.

Jako rogacz zostajesz poinformowany, że żona zaszła w ciążę z kochankiem to:

1- Jesteś podniecony i zachwycony

3- jest ci to obojętne

4- nie jesteś zadowolony ale wychowasz jak swoje

Nie jest to ankieta kierowana do kochanków, ale kiedyś jeden rogacz powiedział mi, że odp. numer 4. Takie coś mnie spotkało ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem podniecony, choć nie akceptuję tego, potem jest mi to obojętne a na koniec i tak wychowam jak swoje. Full house.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem podniecony, choć nie akceptuję tego, potem jest mi to obojętne a na koniec i tak wychowam jak swoje. Full house.

Oto prawdziwie męskie podejście ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

5. Biorę sprawy w swoje ręce, załatwiam lekarza i pozbywam się niechcianego problemu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

5. Biorę sprawy w swoje ręce, załatwiam lekarza i pozbywam się niechcianego problemu.

Rozumiem przez to, że obcinasz sobie fiuta :splashface:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest bardzo trudny, każdy jest tu z innego kierunku (jedni zwolennicy pozbycia się "problemu" inni zaś przeciwnie). Ja osobiście uważam (czysto teoretycznie :P), że każda iskra życia jaka się rodzi musi mieć szanse, więc skłaniam się ku temu, żeby kochać jak swoje. Czyjeś to nie to samo co swoje, ale też nie znaczy że gorsze. To delikatne sprawy i wiele tu można napisać. Jestem z tych co wolą szanować i cieszyć się życiem  :prycz:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest bardzo trudny, każdy jest tu z innego kierunku (jedni zwolennicy pozbycia się "problemu" inni zaś przeciwnie). Ja osobiście uważam (czysto teoretycznie :P), że każda iskra życia jaka się rodzi musi mieć szanse, więc skłaniam się ku temu, żeby kochać jak swoje. Czyjeś to nie to samo co swoje, ale też nie znaczy że gorsze. To delikatne sprawy i wiele tu można napisać. Jestem z tych co wolą szanować i cieszyć się życiem  :prycz:

BRAWO !!! Nareszcie prawdziwy facet.

Albo bierzemy odpowiedzialność za swoją partnerkę, albo trudno mówić o związku.

Gorąco popieram Kolegę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest bardzo trudny

Tak, kochanek bdsm z grupy Bull proponuje cztery rodzaje zachowań gdy Żona zajdzie w ciążę.

Tutaj proponuję doprecyzować. Czy chodzi o to aby wepchnęła sobie brzuch głębiej tak aby go nie było widać? Chodziła na wdechu? Usunęła bastarda? Jak też proponuję dodać punkt 1 - "Pytasz jej co ona na to i czy chce to dziecko" a obecny punkt 1 przesunąć do punktu 5.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, kochanek bdsm z grupy Bull proponuje cztery rodzaje zachowań gdy Żona zajdzie w ciążę.

Tutaj proponuję doprecyzować. Czy chodzi o to aby wepchnęła sobie brzuch głębiej tak aby go nie było widać? Chodziła na wdechu? Usunęła bastarda? Jak też proponuję dodać punkt 1 - "Pytasz jej co ona na to i czy chce to dziecko" a obecny punkt 1 przesunąć do punktu 5.

Ankieta celowo jest nieco prowokacyjna, a pytania tak a nie inaczej sformułowane ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...