Skocz do zawartości
poszukujący36

Ciężarna żona - niewierny mąż

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym powiedzial ze kazdy sie bawi jak lubi , wiec chyba najblizej mi do odpowiedzi nr 3 ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale myślę, że pogoniłabym takiego kochanka. Powinien się zająć żoną a nie szukać atrakcji na boku. No chyba, że żona byłaby świadoma jego zabaw i nie miałaby nic przeciwko....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem uległym rogaczem z natury, więc jeśli hipotetycznie hotka znajdowałaby się w ciąży nie miałbym nic przeciwko jej zabawom z kochankami, ale w opisywanej sytuacji podzielam opinie innych osób i radziłbym zająć się ciężarną żoną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciąża to nie choroba a kobiety na traktory!

Moim zdaniem powinieneś zapłodnić również HW. To byłaby jazda!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciąża to nie choroba a kobiety na traktory!

Moim zdaniem powinieneś zapłodnić również HW. To byłaby jazda!

I zapytać co na to nieświadoma ciężarna żona ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I zapytać co na to nieświadoma ciężarna żona ;)

A co ona ma do gadania jak skoro ona nieświadoma??

No i jaka jest różnica pomiędzy nieświadomą żoną a nieświadomą żoną w ciąży?? Prócz tego, że ta druga jest w ciąży??

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że w tym temacie to jednak hotki powinny się wypowiadać, bo jak dla mnie powinna być odpowiedź 2, ale hotką nie jestem, więc co ja tam wiem?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba nie rozumiem pytania, bo czytam trzy razy i wciąż wychodzi mi, ze pytasz czy ciaza żony kochanka to trofeum dla hotki, lub: czy ciąża zony to - poje.. cie facet, zajmij sie zona, lub: czy ciąża zony to dla hotki bez znaczenia...

Sorrki Jeżeli niezbyt precyzyjnie zadalem pytanie.

Chodzilo mi o to:

czy dla Hotki która spotyka się z żonatym facetem, który ma ciężarną zone - spotkanie z kims takim to dodatkowa podnieta - trofeum że jego żona w ciązy jest, a on z Hotką zamiast z nią,

czy może jest on tak odpychający zę ogląda się za innymi zamiast zająć się ciężarną zoną i dlatego z takim kims w zyciu sie nie spotka,

czy może nie ma to wiekszego znaczenia - o to chciałem zapytać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorrki Jeżeli niezbyt precyzyjnie zadalem pytanie.

Ok, juz zrozumiałam, nawet wcześniej, a dziś wyjątkowo słabo kojarzę ;)

Dla mnie ciąża żony kochanka to na pewno nie trofeum, ani powód do spławienia go.

Raczej bez znaczenia o ile romansowanie nie wplywa na relacje z żoną.

Ogolnie nie lubię wnikania w sprawy małżeńskie.

Dom, rodzina, zostawiamy to na kilka godzin za sobą, bo spotkania powinny być od codziennosci oderwane.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dom, rodzina, zostawiamy to na kilka godzin za sobą, bo spotkania powinny być od codziennosci oderwane.

Właśnie o takie oderwanie mi chodzi:)

pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...