Skocz do zawartości
poszukujący36

Ciężarna żona - niewierny mąż

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ciąża żony nic nie wiedzącej o fantazjach męża zwiazanych z zrobieniem z niej uległej rogatki to dla Hotki :

1- Dodatkowe trofeum poza do tej pory wiernym mężem?

2- Poje... Cie Facet? zajmij się żoną!!!

3 - Bez znaczenia

Ciekawią mnie opinie głownie Pań :) ale i innymi opiniami nie pogardze

pozdrawiam

Marek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2!

gdyż w mojej opinii ciąża to nie okres na uświadamianie kobiety w tak delikatnej materii. Przeżyłem już trzy takie okresy i wiem, że nawet nietaki smak lodów przyniesionych z nocnego o 2 nad ranem może sprowokować wybuch negatywnych emocji :/

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2!

gdyż w mojej opinii ciąża to nie okres na uświadamianie kobiety w tak delikatnej materii. Przeżyłem już trzy takie okresy i wiem, że nawet nietaki smak lodów przyniesionych z nocnego o 2 nad ranem może sprowokować wybuch negatywnych emocji :/

Masz racje! - zapytalem może byt mało precyzyjnie.  zadnego uswiadamiania teraz - chodzilo mi w pytaniu o to ze zona nic nie wie, jest otoczona troska, zna moja ;; dobra twarz''  nie zna tej drugiej.\

I wlasnie zakladajac ze zona nie wie, czy Hotkę dodatkowo to może krecic? czy nie a moze nie ma to znaczenia.

Zapewne ile hotek tyle odpowiedzi ale wlasnie one mnie ciekawia im wiecej tym lepiej

pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kur..... nie spałem 1/2 nocy ale jeśli żona jest nieświadoma to o czym dyskusja? Dlatego jak dla mnie 3 :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba nie rozumiem pytania, bo czytam trzy razy i wciąż wychodzi mi, ze pytasz czy ciaza żony kochanka to trofeum dla hotki, lub: czy ciąża zony to - poje.. cie facet, zajmij sie zona, lub: czy ciąża zony to dla hotki bez znaczenia...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba nie rozumiem pytania, bo czytam trzy razy i wciąż wychodzi mi, ze pytasz czy ciaza żony kochanka to trofeum dla hotki, lub: czy ciąża zony to - poje.. cie facet, zajmij sie zona, lub: czy ciąża zony to dla hotki bez znaczenia...

Mam to samo.. nic nie pokapowałem w tej ankiety.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego tu można nie rozumieć?

Autor pyta, czy dla hotki fakt, że jego żona jest w ciąży jest dodatkowo stymulujące, obojętne, czy by go w związku z ową ciążą pogoniła. 

To proste. :D

Odpowiedź już niekoniecznie. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego tu można nie rozumieć?

Autor pyta, czy dla hotki fakt, że jego żona jest w ciąży jest dodatkowo stymulujące, obojętne, czy by go w związku z ową ciążą pogoniła. 

To proste. :D

Odpowiedź już niekoniecznie. ;)

Aha, czyli znowu nie zrozumiałem. Muszę qr..wa przestać się wypowiadać w kwestiach, które mnie nie dotyczą, albo się na nich nie znam :/
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, własną opinię możesz wyrazić przecież w każdej kwestii. No chyba, że jej nie masz. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O ja ................. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...