Skocz do zawartości
Jans

Głodówka lecznicza

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele by tu można było pisać o zdrowym jedzeniu, trybie życia, ćwiczeniach oraz używkach. W tym tamacie wiele już pisałem, w tym do sensei Jansa :D Więc chciałem się pochwalić tu zmianami jakie zaszły w przeciągu pół roku pracy nad sobą :]

Tak jak kiedyś pisałem - żyłem niezdrowo, dużo leków, paliłem papierosy + czasem sporo % - efekt? 87 kg i forma słaba, zdrowie lepiej nie mówić.

Od początku tego roku zacząłem nowy etap życia - najpierw głodówka + lekkie ćwiczenia areo żeby rozruszać dupsko :D później z czasem zanikały pragnienia używek, wiec na alkohol nie mam w ogóle ciśnienia, papierosy rzucone (trochę sobie kopcę efajka bez nikotyny - sam robię olejki)... więcej ruchu wymagało zmianę jedzenia bo na głodówce można przesadzić dużo ćwicząc, tak więc teraz unikanie nietolerancji pokarmowej i złych tłuszczów trans/cukrów. Unikam pszenicy, nabiału, złych tłuszczów/cukrów, jajek i tanich produktów w stylu "gotowe zupki mrożone a'la biedronka" :D A efekt i tak jest pionujący!

Teraz idą warzywa/owoce 70%, mięsa, kasze, zboża 30%, dużo wodyyyyy :) Po prostu "mądra" dieta ułożona pod siebie i swoje zapotrzebowanie na kcal, do tego ćwiczenia siłowe i ruchowe oraz najważniejsze codzienne rozciąganie (tak zaniedbywane przez wszystkich a daje niesamowite możliwości).

Efekt? 64kg około, teraz aby do 68kg zdrowej masy i bedzie git

Pierwsza fotka z końcówki tamtego roku, a druga fotka dwa miesiące chyba ma około :P

ps. najważniejsze :redevil: , że możliwości w łóżku wzrosty 500%!  :prycz:

post-21500-0-65436200-1510594557_thumb.jpg

post-21500-0-69887200-1510594570_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szacunek za wyniki z fotek

Duzo trzeba sie wyrzec, ale w sumie... warto :D

Mnie zmusiło zycie, a teraz po tym czasie mysle sobie "dlaczego ja tego nie robilem wczesniej?" ;) Nigdy nie jest za pozno aby chwycic swoj los we wlasne rece i sie nie poddawac!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" ... Głodówkę najlepiej ordynować sobie co rok w czasie wiosennego przednówku.

...

Nareszcie zbliza sie wiosna.Czas na odnowe w przyrodzie i odnowe w naszych organizmach.

Ja , jak co roku znowu bede robil glodowke lecznicza wersja 2018. Czy tez macie takie plany ?

Czy glodowka sie u Was sprawdzila i jak czesto ja robicie ?

Zapraszam do wymiany doswiadczen i pogladow.

Czas do powtorki starego tematu.

Czas przypomniec "wersje 2017 "

Duzo trzeba sie wyrzec, ale w sumie... warto [ :D]

Mnie zmusiło zycie, a teraz po tym czasie mysle sobie "dlaczego ja tego nie robilem wczesniej?" [;)] Nigdy nie jest za pozno aby chwycic swoj los we wlasne rece i sie nie poddawac!

Szkoda , ze glodowki nie sa rownie popularne jak "szczepionki" pomimo tego , ze sa korzystne dla organizmu czlowieka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda , ze glodowki nie sa rownie popularne jak "szczepionki" pomimo tego , ze sa korzystne dla organizmu czlowieka.

No własnie, a szczepionki już niekoniecznie dobrze. Praktyka pokazuje, że o dziwo ludzie, którzy się nie szczepią są zdrowsi 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...