Skocz do zawartości
Jans

Głodówka lecznicza

Rekomendowane odpowiedzi

sam sobie głoduj

oczywiscie!  wino tez wypije. :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, nie bardzo wiem, czemu dajesz takie strasznie dlugie wklejki z jakichs ksiazek nt. godowki.Chcesz, zeby to kogos zainteresowalo? Pod jakim kaem- zdrowia seksualnego? Czy tak w ogole?

Ja bym to ujal w kilku zdaniach:

1. glodowki daja zdrowie - somatyczne i psychiczne

2. odmladzaja

3. przywracaja sprawnosc i ostrosc dzialania zmyslow, pamieci i umysli

4. daja swietne samopoczucie, uczucie lekkosci, prawie jak u ptaka

5. czynia nas bardziej sexy - spojrznie robi sie jasne, czyste i glebokie, skora sie odmladza i wygladza oraz staje czysta,  wlosy sa gladkie i blyszczace,  glos nabiera nieco aksamitnosci, rysy fizjonomii i proporcje ciala zmierzaja ku doskonalosci.  Organy wewnetrzne sie wyciszaja, odpoczywaja, harmonizuja wzajemne dzialanie

6. stajemy sie o wiele bardziej tworczy, odkrywamy w sobie zupelnie nowe mozlwosci i rodza nam sie w glowie swietne pomysly. laczymy sie ze swoim gleboko ukrytym "ja".

7. sily i mozliwosci seksualne oraz glebie doznan osiagaja wyzyny na jakie bez glodowki nie mamy szans

8.  to bardzo naturalny i konieczny stan

a skąd byś to wiedział, jakby Jans tych obszernych informacji nie napisał? hę? rozumiem, że byś zgooglował hasła 'zalety głodówki zdrowotnej W PUNKTACH'  :P

pisze to w dziale 'zdrowie i uroda & technika' ;)

tak, mnie to interesuje :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a skąd byś to wiedział, jakby Jans tych obszernych informacji nie napisał? hę?

Ja ich nie czytałem  - za dlugie.

wiem stad, ze praktykuje. od lat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, nie bardzo wiem, czemu dajesz takie strasznie dlugie wklejki z jakichs ksiazek nt. godowki.Chcesz, zeby to kogos zainteresowalo? Pod jakim kaem- zdrowia seksualnego? Czy tak w ogole?

Ja bym to ujal w kilku zdaniach:

...  glos nabiera nieco aksamitnosci, rysy fizjonomii i proporcje ciala zmierzaja ku doskonalosci. 

7. sily i mozliwosci seksualne oraz glebie doznan osiagaja wyzyny na jakie bez glodowki nie mamy szans

8. to bardzo naturalny i konieczny stan

Podsumowujac: to program obowiazkowy dla kazdej hotki i kazdej kochanki. A nawet dla kazdego faceta.

Corrado , niestety ujales ten temat w haslach bez uzasadnienia i w dodatku nietrafnie .

Poza tym to nie sa moje stwierdzenia tylko Twoje.

Z tymi stwierdzeniami sie nie zgadzam bo uwazam , ze nie odpowiadaja rzeczywistosci..

Czy mozesz uzasadnic Twoje postawione tezy ?  Nawet w kilku zdaniach ?

Dlaczego tak uwazasz ?

A te "wklejki" ktore sie Tobie tak nie podobaja pochodza od autorow ktorych na poczatku wymienilem.

Czy nalezy ich winic za to , ze staraja sie wnikliwie wyjasnic zagadnienie ?

Dlatego, ze Ty uwazasz inaczej ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

shisha, dnia 17 Marca 2017 - 20:55,

napisał(a):

a skąd byś to wiedział, jakby Jans tych obszernych informacji nie napisał? hę?

Ja ich nie czytałem - za dlugie. wiem stad, ze praktykuje. od lat

W temacie w ktorym zamierzamy dyskutowac warto jednak wczesniej przeczytac jego zawartosc a dopiero pozniej pisac .

To uniwersalna zasada na tym forum dyskusyjnym

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również głodówkom i głodowanym podziękuję.

Mam dwa male pytania :

1. Czy ktos kogos tutaj zmusza do glodowania (cytat : "głodowanym podziękuję") ?

2. Czy glodowka kogokolwiek naklania do ... do glodowki (cytat :  " Ja również głodówkom ... podziękuję") ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado , niestety ujales ten temat w haslach bez uzasadnienia i w dodatku nietrafnie

Jans,nieporzebnie sie zaczynasz goraczkowac. Nie mialem na celu zdezawuowac Twoj temat, ale zwrocic uwage, ze bardzo dlugie teksty, wklejone z jakiejs ksiazki czy artykulu, sa w tego rodzaju miejscu za dlugie, trudne do dokladnego wczytania sie i zrozumienia istoty.

Ja to ujalem w punktach. sumujacych istote rzeczy.  to co innego niz hasla. Haslo to cos takiego: zjedz Snickersa!

Nie pisalem uzasadnien do kazdego punktu poniewaz opisalem rzecz w punktach.  Punkty nie musza miec uzasadnienia, bo wtdy od razu nalezaloby napisac artykul, allbo ksiazke.  To mozna zrobic, ale nie widze powodu by od razu od tego zaczynac.

na poczatek, latwiej i wygodniej skupic sie na punktach.

Co do Twojego stwierdzenia, ze uwazasz moje punkty za nietrafne,odniose sie do tego krotko: to wynika z mojej wiedzy i mojego - osobistego - doswiadczenia. Jest to wiec trafne.  Bardzo trafne. Ciebie z kolei zapytam, na podstawie czego stwierdziles, ze napisalem nietrafnie?

Osobiste doswiadczenie ze sprawa bardzo szybko prowadzi do zrozumienia, ze to co napisalem jest uzasadnione.  Jak mam Ci uzasadnic, ze , np, glodowka wzmaga moc i glebie doznan seksualnych?  Mozna o tym duzomowic, ale to zupelnie co innego niz tego doswiadczyc.  wiec uzasadniam to najkrocej:  takie mam doswiadczenie. 

Jesli chcialbys cos blizej przedyskutowac - daj znac.  Skoro sie szykujesz do pierwszej proby, moze to miec sens.  :dobre:

W temacie w ktorym zamierzamy dyskutowac warto jednak wczesniej przeczytac jego zawartosc a dopiero pozniej pisac

Znam ta zawartosc.  Zanim sie za to wzialem, czytalem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans dwie małe odpowiedzi do zadanych pytań:

1.nikt nikogo nie zmusza, gdyż zmusić samymi słowami się nie da;

2.głodówka nakłonić nikogo nie może do siebie, gdyż jest to pewien stan.

A ja dziękuję, ponieważ jestem zbyt dużym sabarytą i hedonistą pokarmowym :) uwielbiam pieścić swoje podniebienie i kubki smakowe oraz prozaicznie na głodzie i samej wodzie długo nie wytrzymam. A gdy brakuje mi cukru to przemieniam się w znerwicowanego potwora.

Konkretna i szczera wypowiedz.O takie przeciez chodzi w dykusji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on: a ja dwa lata temu spróbowałem głodówki,takiej trzy dniowej.

Na mnie zadziałała bardzo pozytywnie, ale jest tylko jedno ale, w czasie głodówki trzeba mieć urlop, albo jakąś inną formę "wolnego" od pracy, przynajmniej tak było w moim przypadku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 17 Marca 2017 - 22:13, napisał(a):

W temacie w ktorym zamierzamy dyskutowac warto jednak wczesniej przeczytac jego zawartosc a dopiero pozniej pisac

Znam ta zawartosc. Zanim sie za to wzialem, czytalem.

Ja ich nie czytałem - za dlugie. wiem stad, ze praktykuje. od lat

Zdecyduj sie wreszcie co czytales a czego nie czytales bo ... za dlugie :) wedlug Ciebie.

A skoro juz jednak praktykujesz glodowki od lat to dlaczego dopiero teraz wspominasz o tym w temacie i co tutaj Tobie przeszkadza oprocz tej dlugosci mojej wypowiedzi ?

Czy ta dlugosc ktora tak podkreslasz ... to nie OT z Twojej strony w temacie ?

Lepiej by bylo gdybys sie podzielil merytorycznie swoimi uwagami dotyczacymi glodowki poniewaz jak piszesz praktykujesz je od lat.

Prosze o powrot do tematu !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...