Skocz do zawartości
17turysta

co zrobisz jak złapiesz żonę na gorącym uczynku?

Rekomendowane odpowiedzi

wracam wcześniej z delegacji a żona w akcji z nieznajomym ; co zrobić

1.dołączam się do zabawy 

2 idę sobie zrobić kawę

3.pakuję żonie walizkę

4.Wyrzucam faceta z 3 piętra przez okno mojego mieszkania a żonę zmuszam do sexu analnego którego mi odmawiała.

5. wyrzucam z 3 piętra oboje 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dotyczy. Mieszkam na parterze.

Ale postaram sobie to wyobrazić.

Pakuję sobie walizkę żony analnie, popijam kawką i rzucam się z tego 3 piętra na samochód tego faceta.

(nie miał wykupionego OC niech cierpi)

A żona, nie mam żony :klaszcze: wiec i faceta nie ma, co mnie uspokaja. Bo wizja tej walizki to naprawdę mnie przeraziła. :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wracam wcześniej z delegacji a żona w akcji z nieznajomym ; co zrobić

1.dołączam się do zabawy 

2 idę sobie zrobić kawę

3.pakuję żonie walizkę

4.Wyrzucam faceta z 3 piętra przez okno mojego mieszkania a żonę zmuszam do sexu analnego którego mi odmawiała.

Ja bym tylko odwrócił kolejność:

Po kolei:

1. wyrzucasz z 3 piętra oboje, potem

2. wyrzucasz faceta z 3 piętra Twojego mieszkania jeszcze raz, a w tym czasie żonę (żywa czy martwa, bez znaczenia), zmuszasz do seksu analnego którego Ci wcześniej odmawiała

3. pakujesz żonie walizkę

4. idziesz sobie zrobić kawę

5. na koniec dołączasz się do zabawy (jakiejkolwiek)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Wyrzucasz z 3 piętra kawę przez okno

2. Pakujesz się z walizką do zabawy

3. Żona wsadza ci wibrator w tyłek bo ona ci niczego nie odmawiała więc i tynie masz prawa

4. Wyrzucasz z łóżka walizkę bo próbują ci ją wpakować zamiast wibratora.

5. Okazuje się że nieznajomy to twój sąsiad z 4 piętra więc dołączasz do zabawy w aportowanie z jego psem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pakuję sobie walizkę żony analnie, popijam kawką i rzucam się z tego 3 piętra na samochód tego faceta. (nie miał wykupionego OC niech cierpi)

w tym wypadku u niego auto casco, jego Oc w takim przypadku nie działa, odszkodowanie ściągną z Ciebie, ewentualnie z Twoich spadkobierców ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w tym wypadku u niego auto casco, jego Oc w takim przypadku nie działa, odszkodowanie ściągną z Ciebie, ewentualnie z Twoich spadkobierców ;)

Oj tam, oj tam Zbyszek trochę się czepiasz.

Z walizką w dupie trudno się rozważa niuanse ubezpieczeń :shock:

Czy prawa spadkowego

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótko - wybaczam i mowie nie ma sprawy, a potem montuje kamerki żeby oglądać

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze... Myślałem ze temat jest o ,,gorących uczynkach'' czyli gotowaniu... Tak to jest jak się nie zje obiadu... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jesteś tu zalogowany, to wiesz, że może się coś takiego zdarzyć.

Pewnie żona wiedziała, że lubisz takie rogaczenie. :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w czym zawinił obój?
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...