Skocz do zawartości
jolakrzys

Wysmiewanie małego penisa Rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem fajny, czasem nie. Kiedy się z kimś dopiero poznaję i pada pytanie czy lubię seks analny, to nie wiem, co powiedzieć. Najchętniej powiedziałabym szczerze, że jeśli ma małego kutasa, to lubię i mu pozwolę, a jeśli dużego, to nie bardzo. Ale ponieważ nie lubię poniżać facetów, mówię, że to zależy, po czym zmieniam temat. Żadna ze mnie domina...

Zajebisty powód do podniesienia swojej samooceny:D Bo dzięki temu że ma się rozmiar taki jaki się ma, można bez problemów dostąpić zaszczytów których inni nie mogą:D

Podoba mnie się !

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm: kolejny pocieszajacy sam siebie   :erection:

Wcale się nie pocieszam, wiem że jest minimalistyczny zbyt wiele kobiet go wyśmiało...Gorzej że jeszcze stawać nie chce....więc czym mam się pocieszać??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebisty powód do podniesienia swojej samooceny:D Bo dzięki temu że ma się rozmiar taki jaki się ma, można bez problemów dostąpić zaszczytów których inni nie mogą :D

Podoba mnie się !

No właśnie. Niestety często mi się zdarzało, że nie dostąpiłem tej przyjemności właśnie dlatego, że rozmiar u mnie taki, a nie inny :-(. Kurczę, fajnie byłoby mieć takiego grzybka, jak miała Alicja w Krainie Czarów. W zależności od potrzeb jadłoby się kawałek grzyba z jednej strony albo kawałek z drugiej strony. I żeby ten grzybek oddziaływał tylko na tę konkretną część ciała. :-) Tak w zależności od sytuacji móc bez problemu zwiększać i zmniejszać swoją męskość!  :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...