Skocz do zawartości
jolakrzys

Wysmiewanie małego penisa Rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Krótki penis jest fajny. Mieści się cały w buzi i jeszcze jajka idzie przy tym polizać!

Czasem fajny, czasem nie. Kiedy się z kimś dopiero poznaję i pada pytanie czy lubię seks analny, to nie wiem, co powiedzieć. Najchętniej powiedziałabym szczerze, że jeśli ma małego kutasa, to lubię i mu pozwolę, a jeśli dużego, to nie bardzo. Ale ponieważ nie lubię poniżać facetów, mówię, że to zależy, po czym zmieniam temat. Żadna ze mnie domina...

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na tę mapkę, wygląda na to, że jestem jakimś Murzynem. A moja żona lubi krótkie. Teraz wiadomo, dlaczego lubi się gzić z innymi...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótki penis jest fajny. Mieści się cały w buzi i jeszcze jajka idzie przy tym polizać!

O i to lubię !!!! 
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z checia zobaczykbym naprawde duzego w mojej zonce

Jak już się wsunie do środka, to i tak nie zobaczysz.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już się wsunie do środka, to i tak nie zobaczysz.

Ale może ma nadzieję że nie wejdzie i coś zobaczy? 

PS 

Jajka zostaną na bank 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najchętniej powiedziałabym szczerze, że jeśli ma małego kutasa, to lubię i mu pozwolę, a jeśli dużego, to nie bardzo.

Właśnie się dowiedziałem, że mam małego :splashface:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się dowiedziałem, że mam małego :splashface:

Ej.

.

.

.

Po seksie analnym z Rrr jestem obolała przez dwie doby. Jeśli Ci było źle, to drugi raz nie dostaniesz. Zgłaszam wniosek do Prezesa klubu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wiecie penis to nie wszystko w seksie a i jak ktoś wcześniej napisał, nie wszystkie panie lubią duże pały.

:facepalm: kolejny pocieszajacy sam siebie :erection: 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie to kręci. I chyba wynika to z tego że tak rozumiem cuckold. Podobnie jak w przypadku skoku ze spadochronem ma to wyzwalać emocje. A wyśmiewanie i związane z tym poczucie zagrożenia, choć nierealne, wyzwala emocje. Strach, że koleś z większą pałą bedzie lepszy. Ale gdy po wszystkim ona się przytula i zapewnia o swojej "wierności" zagrożenie mija

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Thorncross, dnia 07 Marca 2017 - 08:46, napisał(a): No wiecie penis to nie wszystko w seksie a i jak ktoś wcześniej napisał, nie wszystkie panie lubią duże pały. :facepalm: kolejny pocieszajacy sam siebie :erection:

nie pisałem , ale to akurat prawda duży penis wyklucza wiele pozycji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...