Skocz do zawartości
jolakrzys

Wysmiewanie małego penisa Rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszę otwarcie,mam 12 cm we wzwodzie a moja twierdzi ze jest ok.Oszukuje?

tak oszukuje 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak oszukuje 

Może tak.A może lubi kolczyki na nim???No wiecie penis to nie wszystko w seksie a i jak ktoś wcześniej napisał, nie wszystkie panie lubią duże pały.Choć w moim przypadku zastanawiam się co ja matce Naturze zrobiłem ze mnie tak załatwiła???

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.Choć w moim przypadku zastanawiam się co ja matce Naturze zrobiłem ze mnie tak załatwiła???

nie tylko Ciebie tak załatwiła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 12 cm i żona mówi, że jej wystarcza. Jednak często słyszę, że nie czuje w sobie mojego podczas stosunku. Również nie możemy kochać się w wielu pozycjach np. stojąc, gdy ona leży na brzuchu bez wypinania pośladków, na boku gdy ma wyprostowane nogi to znaczy w każdej pozycji wymagającej choć średniej długości penisa partnera.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, a jak myślę, że co kraj to obyczaj ;) Rożne piczki lubią różne tyczki ;)

Zdradzę jednak taki mały sekret ewolucyjny ( w telegraficznym skrócie i koncentrując się na jednym z aspektów). Jakby mały fiutek przeszkadzał w rozmnażaniu (w czasach pierwotnych, kiedy raczej pół-małpy, pół-ludzie się kierowali się tylko i wyłącznie rozkoszą podczas orgazmu) to by osobniki z małym kutaskiem po prostu wymarły ;) A co widać i na małej próbie: na naszym forum jest wielu właścicieli małych ptaszków i na dużej próbie:

Więc na każdego penisa znajdzie się piczka, która z przyjemnością go przytuli, opatuli swoim ściankami i da znać swojej właścicielce, że jest wypełniona na maxa ;)

Wracając do tematu przewodniego: Jak wszystkim sprawia frajdę poniżanie i wyśmiewanie z malucha, to mi nie przeszkadza śmiać się i upokarzać, ale po zakończeniu zabawy hejtu nie będę miał do malucha i jego właściciela ;):D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fak znów jesteśmy gorsi od Niemców :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, bo tam dużo emigrantów z Polski ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fak znów jesteśmy gorsi od Niemców

a do tego nie zdejmują fiuty hełmów do pomiaru ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na mapce powyżej widać co najwyżej to, który kraj jest ulubionym krajem imigracyjnym dla Murzynów. :-D

Krótki penis jest fajny. Mieści się cały w buzi i jeszcze jajka idzie przy tym polizać!

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...