Skocz do zawartości
jolakrzys

Wysmiewanie małego penisa Rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo podnieca mnie jak żona w zyciu codzienny ja i wlózku w sposób wysublimowany nasmiewa sie z mojego penisa.Macie podobnie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tak nie mam, moja zonka sie nie nasmiewa ze swojego Rogacza, Wrecz przeciwnie, chwali mojego penisa i pozwala na skok w bok.............. wiec stan penisa ma znaczenie. My akurat takie mamy podejscie w tym temacie i dobrze nam z tym. Jak Wam dobrze tak jak macie to jest ok. Po prostu pieknie sie roznimy  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to permanentne ale lubi takie niby mimochodem delikatne przytyki.Ona wie ze mnie to kreci i tylko dlatego podsmiewa sie i wymysla.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma w tym nic zlego jesli to oboje lubicie i sprawia Wam przyjemnosc, Napisalem, ze po prostu u nas jest z tym inaczej. Grunt jak dwoje ludzi czerpie przyjemnosc i jak widze, Wy czerpiecie, wiec bawcie sie tym, 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo podnieca mnie jak żona w zyciu codzienny ja i wlózku w sposób wysublimowany nasmiewa sie z mojego penisa.Macie podobnie?

jak wyglada takie nasmiewanie w zyciu codziennym ? co mowi ? co robi ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostanio stałem nago  w salonie niby przypadkiem spojrzala i rzucila Ty naprawde masz go bardzo malego.Efekt natychmiastowy urusł.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszę otwarcie,mam 12 cm we wzwodzie a moja twierdzi ze jest ok.Oszukuje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że dla wielu rogaczy taka forma poniżenia jest bardzo podniecająca. Cześć z nas pewnie posiada uległą naturę, a naśmiewanie się np. z penisa lub tego, że nie możemy odpowiednio zaspokoic hotki, porównania do innych, jak wiele innych aspektów może nas bardzo kręcić. To zależy od osoby, a najważeniejsze by każdy czuł się z tym dobrze i jeśli jest spełniony w swoim związku to ma ogromne szczęście. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 17 we zawodzie i 14 w obwodzie to raczej Ok. Ale jak zobaczyłem filmiki Black to mój jest mały. Swoją drogą nie wszystkie kobiety lubią i akceptują duże penisy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...