Skocz do zawartości
panteramen

Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

będzie brana na obcego ...

Jeszcze zapach jest ważny, zmien wodę toaletową lub pożycz t-shirt od sąsiada, nie wiem..

;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pożycz t-shirt od sąsiada,

To już mega perwersja :).

Witaj. Grunt to zdecydowanie i dobry plan a widać że masz jedno i drugie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

....., wieczorem zgolę brodę, opaskę na oczy i będzie brana na obcego ...

Uważaj z tą opaską, jak sobie założysz- żebyś guza sobie nie nabił no i na swoją trafił ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważaj z tą opaską, jak sobie założysz- żebyś guza sobie nie nabił no i na swoją trafił ;)

:)  dobre !!

Jeszcze zapach jest ważny, zmien wodę toaletową lub pożycz t-shirt od sąsiada, nie wiem..

;)

Dokładnie tak. Miałem perfrumy, które kiedyś kupiłem na próbę, więc je wykorzystałem.

Ale, żeby nie było tak kolorowo ... plany się sypią ...

Opaski nie założyła z tym, że zasunęła rolety i było naprawdę ciemno. Zacząłem ją inaczej całować niż zwykle, inny rodzaj dotyku itp.

Po grze wstępnej (minetka - taka inna niż zwykle, .... badawcza ...  no inna) wziąłem ją będąc u góry. Nogi wiadomo, zadarła sama ...  no i tak przy delikatnym kochaniu się położyła mi dłonie na pośladkach, a że lubię dałem temu wyraz, ona na to zaczęła mi je rozciągać (kiedyś bawiliśmy się tak, że w takim momencie oboje wyobrażamy sobie gościa za mną, który mnie posuwa w tyłek i jej dłonie ułatwiają mu głębsze wchodzenie we mnie). Po jakiejś chwili wysypałem się z roli i zapytałem, czy wyobraża sobie to co napisałem wyżej. Usłyszałem zdecydowane tak. Potem włożyłem jej kciuka do ust i zaczęła mi go obrabiać tak jak kutasa - mmmmmm,   z tym jeszcze jakoś wytrzymywałem, żeby nie wystrzelić ale jak zaczęła się ostro i szybko biodrami nabijać na mnie w górę i doszło jej jęczenie ....   to już była kwestia kilkunastu sekund !!!  Z reguły nie mam problemu żeby zapanować i nie skończyć za wcześnie ale wtedy uhhhhh  nie protestowałem :)

Potem położyłem się obok i sama wzięła się za siebie (tak robimy gdy nie uda jej się dojść ze mną równocześnie lub gdy nie skończy sama wcześniej) Oczywiście ja w takich chwilach pomagam jej jak mogę. Wtedy szepnąłem, że teraz kolej na tego drugiego i zacząłem pieścić jej piersi, szyję, ramiona - włączając mocniejsze ich przytrzymywanie - tak, żeby się nie mogła wyrwać gdy tamten ją posuwa.

Rano przy kawie: "Wczoraj miałam fajne orgazmy (standardem są trzy - jeden po drugim), pierwszy był najfajniejszy ( z reguły jest trzeci) "

Pomyślałem dobrze poszło. Najważniejsze, żeby nie spalić, nie zaliczyć falstartu.  

Dzisiaj był dalszy rozwój sytuacji ale to już następnym razem. Muszę to przetrawić bo coś mnie tknęło czy to czasem ja nie jestem manipulowany ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę to przetrawić bo coś mnie tknęło czy to czasem ja nie jestem manipulowany ...

Haha, jaki czujny!

Rozumiem, ze jeśli chodzi o manipulowanie, to Ty żoną, nie ona Tobą ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa godzina tu zaistnienia

Witajcie

Może wynika ze świadomości ??  :)  albo z wolnego czasu :) 

2 tyg w pracy a potem 1 tydz. w domu.

Haha, jaki czujny!

Rozumiem, ze jeśli chodzi o manipulowanie, to Ty żoną, nie ona Tobą ;)

:)  " Czujnym trzeba być zawsze ale czasem niepotrzebnie "  TM

Kontynuację poprowadzę w nowym temacie: Projekt " Przebudzenie II "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ach    magia liczb !!!!    :)   ja na to nie zwróciłem uwagi /:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...