Skocz do zawartości
panteramen

Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

No i przyszedł czas, żeby w końcu napisać coś o sobie na forum, na którym jak sądzę poczuję się swobodnie i skory do pisania. Wcześniej było z tym słabo - brak czasu lub brak impulsu. Kiedyś już miałem konto na ZK ale usunąłem lub zostało usunięte po zmianie domeny. Mam jeszcze konto na innym forum na którym kiedyś napisałem zaledwie kilka postów.

Czemu teraz ?   Dlatego, że w ostatnim czasie moja żona przejawia symptomy budzenia się po kilkulenim "zimowym śnie" ;) Oznacza to, że kiedyś już doświadczyliśmy sexu w układzie 2K2M, 2K1M, 2K1M - beze mnie, 1K2M i MK osobno nie ze sobą, no i nawet (ale to już w tajemnicy przed wszystkimi - kilka razy 2M) Następnie było kilka lat przerwy - sprawy życiowe, rodzinne itp....

No a teraz cieszę się, że będę mógł tutaj opisać rozwój nowych doznań ale z drugiej strony nie wiem na jaki dział się zdecydować. Podniecające jest dla mnie kiedy żona mnie zdradza ale sam też lubię ją zdradzać i opowiadać sobie wzajemnie co i jak robiliśmy. Ponadto żona przyznała mi się, że fantazjuje dodatkowo o ...

ona się zabawia a młoda dziewczyna obsługuje mnie lub wersja hard rżnę ją na całego ku jej uciesze. Choć od razu zastrzega, że jest to tylko fantazja. A co najważniejsze - moje zadanie aby przekuć to na real.

Zaznaczam, że w tych sprawach jestem baaaaaardzo cierpliwy.

Kolejnym moim celem jest sprawić, żeby ponownie mnie zdradzała lub żeby uczestniczyła w układzie 1K2M.

No a potem za ciosem sex swingerski z przyjazną nam parom.

Martwi mnie, że para z którą kiedyś się zabawialiśmy może nie wchodzić w rachubę. Nawet dzisiaj przez telefon powiedziała mi, że jak słyszy o nich w tych klimatach to czuje się rozdrażniona. Zobaczymy ...

Jak na powitanie to już za dużo napisałem. Zrobiłem to po to, żeby administrator zasugerował mi wybór działu (preferencji). Pozdrowienia dla aktywnych uczestników forum  :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to bardzo fajnie, ze wrociles, ze Wam sie poukladalo podczas tej nieobecnosci i masz w planach dalszy rozwoj Waszego zwiazku. Pozostaje mi zyczyc zrealizowania planow i oczywiscie zdawaj relacje z postepow w realizacji zalozonych planow. Bardzo chetnie poczytam  :D Powodzenia zycze. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

cierpliwie :) czytaj, daj się poznać... i spełniaj marzenia...

... a uważaj czasami zdarza się coś co nawet w sferze fantazji się nie pojawiło :)

powodzenia

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale z drugiej strony nie wiem na jaki dział się zdecydować.

Na wszystkie! Bierz wszystko jak leci Men! Każdy dział po kolei czytaj, chłoń jak gąbka wiedzę, wynoś dla siebie co tylko chcesz, składuj gdzie chcesz tę wiedzę. Najważniejsze dla nas jest, abyś był. Bądź jak Lenin płodny, napisz 69 albo 96 dzieł z dupy do buzi i na odwrót ;) Bez żadnego sarkazmu, CIESZĘ się że przybyłeś, zasiliłeś szeregi, a to czy zostaniesz szeregowym czy też aż kapralem, zależy wyłącznie od Ciebie! Zwróć uwagę na zloty ne są SOLĄ ziemi. Tej ziemi.

Pozdrawiam,

Sem

Martwi mnie, że para z którą kiedyś się zabawialiśmy może nie wchodzić w rachubę.

Dlaczego! Czy Ty wiesz ile tu jest PAR?

ona się zabawia a młoda dziewczyna obsługuje mnie lub wersja hard rżnę ją na całego ku jej uciesze.

Sprowadź ją tu. Nareszcie Smell będzie miała Cucqueen koleżankę, bo póki co, jest strasznie osamotniona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy K&O

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :) cóż za wyczerpujące powitanie z Twojej strony :) życzę Ci udanego pobytu na forum, na pewno znajdziesz coś dla siebie tutaj i może do zobaczenia na którymś zlocie... :)

Pozdrawiam

Cara

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za powitanie z Waszej strony.

Miło :)

Dziękuję za wszelkie sugestie :)

A no zobaczymy jak wszystko się potoczy.

Apogeum przewiduje za jakieś 1,5 roku - 2 lata. Kiedy nasze młodsze potomstwo zacznie odwiedzać przedszkole ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj troszkę się uśmialiśmy z żoną bo obiecałem jej, że zgolę brodę wieczorem i mówiłem, żeny mnie głaskała po twarzy, żey zapamiętała dotyk bo ...  wieczorem zgolę brodę, opaskę na oczy i będzie brana na obcego ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...