Skocz do zawartości
Tedik

Najbliższa rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

witam no ale czsami tak sie zdarza ze cos ktos ma z kims z rodziny ale o tym sie nie mowi bo tak jak piszecie to nie jest akceptowane

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sie zdarza ze cos ktos ma z kims

Masz rację w domu powieszonego nie mówi się o sznurze

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstepie musze zaznaczyc ze sam jestem rodzicem i u mnie naturalna blokada dziala i uwazam to za wstretne. 

Mam jednak otwarty umysl (czasem az za bardzo co sie lubi nie podobac) i nie moge z cala pewnoscia stwierdzic ze zawsze to jest cos zlego, teoretycznie moze istniec taka relacja w rodzinie ktora ze wzgledu jakichc problemow emocjonalnych pokieruje ludzi do takiej relacji i okaze sie ona bardzo trwala i dajaca zaspokojenie. 

Wiele mamy w Polsce zwiazkow curek z ojcami, i sa one zupelnie legalne. Sa to zwiaski curek adoptowanych bez pokrewiestwa krwi, ale w postrzeganiu spolecznym wciaz sa one nie akceptowalne. 

Rozpartujac to z punktu widzenia ewolucyjnego, to sama ewolucja opiera sie na mutacjach, mutacje sa bardziej prawdopodobne w przypadku howu wsobnego (kaziroctwo u zwierzat) dobrym przykladem tego jest hodowla psow gdzie ze wzgledu na uwydatnienie konkretnej cechy fizycznej lub urzydkowej prowadzi sie how wsobny. 

Teoretycznie mozna by nawet przypuszczac ze niektorzy ludzie, jednostki genialne znane w historii byli genialni wlasnie dzieki jakiejs genetycznej mutacji. Ta mutacja mogla byc wynikiem zwiazku kazirodczgo o czym oczywiscie nie wiemy, ale teoretycznie jest to mozliwe. 

Podsumowujac - moje zdanie jest takie ze nie mozna przyjmowac ze:  cos jest tylko zle, zawsze zle i to tak zle ze nigdy dobrem byc nie moze. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Na wstepie musze zaznaczyc ze sam jestem rodzicem i u mnie naturalna blokada dziala i uwazam to za wstretne.

Mam jednak otwarty umysl (czasem az za bardzo co sie lubi nie podobac) i nie moge z cala pewnoscia stwierdzic ze zawsze to jest cos zlego, teoretycznie moze istniec taka relacja w rodzinie ktora ze wzgledu jakichc problemow emocjonalnych pokieruje ludzi do takiej relacji i okaze sie ona bardzo trwala i dajaca zaspokojenie.

Wiele mamy w Polsce zwiazkow curek z ojcami, i sa one zupelnie legalne. Sa to zwiaski curek adoptowanych bez pokrewiestwa krwi, ale w postrzeganiu spolecznym wciaz sa one nie akceptowalne.

Rozpartujac to z punktu widzenia ewolucyjnego, to sama ewolucja opiera sie na mutacjach, mutacje sa bardziej prawdopodobne w przypadku howu wsobnego (kaziroctwo u zwierzat) dobrym przykladem tego jest hodowla psow gdzie ze wzgledu na uwydatnienie konkretnej cechy fizycznej lub urzydkowej prowadzi sie how wsobny.

Teoretycznie mozna by nawet przypuszczac ze niektorzy ludzie, jednostki genialne znane w historii byli genialni wlasnie dzieki jakiejs genetycznej mutacji. Ta mutacja mogla byc wynikiem zwiazku kazirodczgo o czym oczywiscie nie wiemy, ale teoretycznie jest to mozliwe.

Podsumowujac - moje zdanie jest takie ze nie mozna przyjmowac ze: cos jest tylko zle, zawsze zle i to tak zle ze nigdy dobrem byc nie moze.

Staram się nie czepiać takich rzeczy, ale od błędów ortograficznych w tym poście aż mi żyłka na czole pękła :( Przecież błędy są podkreślane na czerwono, błagam sprawdzaj je przed opublikowaniem posta :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie sklada ze mam wszystko na czerwono podkreslone ( pisze z anglii na angielskim sprzecie ) przepraszam wszystkich za bledy na maturze bylo czerwono ale psycholog dal mi papier ze tak mam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się nie czepiać takich rzeczy, ale od błędów ortograficznych w tym poście aż mi żyłka na czole pękła :( Przecież błędy są podkreślane na czerwono, błagam sprawdzaj je przed opublikowaniem posta :(

Wiesz o tym że jak wrócę z terenu to pierwsze co zrobię to wyrzucę Cię z forum? Regulamin chłopaku. Zakazuje się publicznego zwracania uwagi na błędy stylistyczne oraz ortograficzne. Możesz już zacząć się żegnać ze znajomymi.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam Sem nie szalej, wiem jakie moze byc wkurwiajace dla ludzi czytanie mnie... czasem to spore wyzwanie samo w sobie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę wrócić do meritum tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...