Skocz do zawartości
Tedik

Najbliższa rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem niedawno artykuł na jakiejś stronie na temat seksu w rodzinie. W  tym artykule temat dotyczył seksu syna z matką a ojciec zgłosił to na policję. Względem prawa jest to zabronione i jest to przestępstwo? 

Jakie jest wasze zdanie na ten temat? czy ktoś słyszał o takich przypadkach? w sensie romansu matki z synem, ojca z córką lub z ciocią, wujkiem albo kuzynem lub kuzynka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie też to jest dziwne i niemoralne ale ten artykuł nasunął mi na myśl wiele pytań i chce wiedzieć co ludzie sądzą na ten temat 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego, co wiem w Polsce zabronione są związki kazirodcze w prostej linii. Natomiast związki dalszych krewnych (np. Babci i wnuka) są dozwolone.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

względem prawa dozwolone a Twoja opinia na ten temat? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

względem prawa dozwolone a Twoja opinia na ten temat?

Raczej nie wyobrażam sobie, by w mojej najbliższej rodzinie taka sytuacja mogłaby mieć miejsce (np. mój brat zaczął się spotykać z moją córką, lub co gorsza mój ojciec). Taki związek z góry skazany zostałby na nienawiść społeczeństwa i rodziny i nieprzetrwałby tego.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie takie związki są nie do zaakceptowania. A co sądzicie o seksie obcego faceta (w sensie, że nie z rodziny) z matką i pełnoletnią córką jednocześnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie takie związki są nie do zaakceptowania. A co sądzicie o seksie obcego faceta (w sensie, że nie z rodziny) z matką i pełnoletnią córką jednocześnie?

A ty co myślisz o tym??

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mieszane uczucia, czasami mnie to kręci ale z drugiej strony to przecież matka i córka, i tak jak syn z matką czy córka z ojcem nie za bardzo, o czym pisałem, że nie jest to przeze mnie do akceptacji, to i matka z córką, chociaż z obcym facetem to tak jakby uprawiały same ze sobą sex (+ ten facet).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie takie związki są nie do zaakceptowania.

Mam mieszane uczucia, czasami mnie to kręci

No to jak to w końcu jest?? Są nie do zaakceptowania czy czasem cię to kręci??

Grube kobiety są nie do zaakceptowania?? Czy jednak cię kręcą?? Czy może cię kręcą ale są nie do zaakceptowania??

A gdyby to był ojciec z córką i do tego dojrzała obca kobieta?? Kręciłoby cię to czy byłoby to nie do zaakceptowania??

Domyślam się jaka będzie odpowiedź. Ale zastanawiam się czym się różni relacja ojciec-córka i matka-córka? Jedno i drugie to pokrewieństwo w pierwszej linii.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak masz rację, takie związki są nie do akceptacji czyli matka-syn, matka-córka, ojciec-syn, ojciec-córka, syn-córka ... itd. dodając wujka, ciotkę itd. idąc dalej po rodzinie. Trochę namieszałem, ale w dalszym ciągu podtrzymuję moje pytanie co do matki, córki i obcego faceta, może inni mają odmienne zdanie.

Tak mnie wypytałeś Doktorze, a jakie Ty masz na ten temat zdanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...