Skocz do zawartości
Zouza

Kupiłem(am) sobie ciebie, czyli o "własności" w związku

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Nie chce nikogo kontrolować... i sama nie chce być kontrolowana... Chce sie budzić rano i wiedzieć, że On jest ze mną tylko dlatego, że tego chce, chce się budzić rano i wiedzieć że chcę być z Nim... nie ma innego powodu... U mnie nie ma... 

u nas jest jeden wyjątek... od tego co powyżej.. w zk mamy pełną otwartość i zarówno dla mnie i dla R to jest naturalne...

on sporadycznie korzystał z tych dostępów, gdy ja rozpędzona hw szalałam - nie miałam nic przeciwko temu, mało tego cieszyłam się, z racji na mą emocjonalność, że mnie tak jakby "pilnuje", współuczestniczy w tym co się na łączach dzieje - bo potem gdy z nim jako z przyjacielem rozmawiałam, nie musiałam opowiadać wszystkiego - a oceny zachowań mamy różne

teraz i ja czasami korzystam z tych dostępów, idzie w stronę bulla, ze mną i moim trudnym charakterem i znowu rozmawiamy o moich reakcjach... mikro testy na sobie robię

w pozostałych obszarach, to mimo długiego stażu, każde z nas ma swoje środowiska znajomych o których wiemy, opowiadamy sobie, ale tych osób nie znamy bliżej - nie ma, nie było i wierzę że nie będzie, żadnej kontroli znajomości

jednak przy zk, gdzie jest to jednak jazda na emocjach gruuubych, ja chcę by R jak najwięcej wiedział, nawet czasami napieram - wejdź na moje konto, przeczytaj bo chcę z Tobą o tym porozmawiać :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jednak przy zk, gdzie jest to jednak jazda na emocjach gruuubych, ja chcę by R jak najwięcej wiedział, nawet czasami napieram - wejdź na moje konto, przeczytaj bo chcę z Tobą o tym porozmawiać :)

Tak, ale to jest Twoja chęć dzielenia się, a nie szpiegostwo ze strony jednej strony.

To naprawdę wiele zmienia.

w pozostałych obszarach, to mimo długiego stażu, każde z nas ma swoje środowiska znajomych o których wiemy, opowiadamy sobie, ale tych osób nie znamy bliżej - nie ma, nie było i wierzę że nie będzie, żadnej kontroli znajomości

Bo każdy, nawet w najbardziej zażyłym związku, powinien mieć strefę komfortu i intymności. Swoje nienaruszalne terytorium. IMHO.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Reasumując, mogę stwierdzić, że dzięki ingerencję w prywatność Moni przez moją osobę, nasze relacje zmieniły się znacznie.

Pogratulowac  kolego, pogratulowac  :dobre:  

Dzięki temu jesteśmy na forum, poznaliśmy gro zajebistych ludzi, nasz

związek wg mnie dostał zastrzyk nowych emocji i energii, a najważniejsze w tym całym zajściu - zdrada smakuje inaczej.    

Emocje............ energia......... podpisuje sie pod tym jak najbardziej, ............. i poznanie zajefajnych ludzi  :D

a smak zdrady ............ miodzio ............. z tym, ze u mnie, to ja namowlem zonke, ale mysle, ze smak ten sam lub bardzo podobny  :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a smak zdrady ............ miodzio ............. z tym, ze u mnie, to ja namowlem zonke, ale mysle, ze smak ten sam lub bardzo podobny 

a coś na temat wątku od siebie dodasz? jakie masz jego postrzeganie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a coś na temat wątku od siebie dodasz? jakie masz jego postrzeganie?

Co mam dodac.............. ze mnie to jara? myslalem, ze to wynika z tego co napisalem............. myslalem ............... wiec postrzeganie mam zajebiste i niech sie dzieje  :D 

Co do wlasnosci czyli tytulu watku - moja zona, a dopiero co minelo skromne 30 lat, nie jest moja wlasnocia i nigdy nie bedzie. Jest osoba, ktora kocham bezgranicznie, ktora mnie w taki sam sposob kocha, ale nie chce byc Jej wlasnoscia, jak i byla moja wlasnoscia.......... jestesmy ze soba, bo tak chcemy i sie kochamy, to co robimy to jest z pelna swiadomoscia i nic przeciw sobie. Namietnosc......... oddanie........ bezgraniczna milosc .......... to jest to  :dobre:  KOCHAM ZONE  i juz, bo tak czuje, bo taka jest i taka Ja chce ........... po prostu, ze jest i juz................. Czy wyczerpalem Twoja ciekawosc? Czy dodalem wg Ciebie cos od siebie?  :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...