Skocz do zawartości
Duszek Arendt89

Obawy - szykuje sie zdrada czy cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek hyperion1980

Aż chciałoby sie zatem wiedzieć, w który szpitalu urzęduje;) Poproś wiec o zgodę, obowiązkowo:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hyperion1980

I jak tam status? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hyperion1980

A mnie zastanawia ten pas cnoty jeszcze. Pisałeś, że eksperymentujecie. Może w tzw międzyczasie mógłbyś to rozwinąć? Kto wpadł na pomysł? Jak to się zaczęło? Czy jest to forma dominacji Twojej drugiej połówki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, dobre pytanie. Śledzę ten wątek od samego początku i też chętnie dowiedziałbym się jaki był finał tego świątecznego spotkania. Tym bardziej, że sam przeżywałem dawno temu podobne dylematy, ale mi nie udało obronić się przed zazdrością i po kilku wymownych ostrzeżeniach kochanek wreszcie dostał w nos. Teraz to inne czasy, ale nadal bardzo bliskie mi są rozterki autora, zwłaszcza z początkowych wpisów. Jak zatem rozwinęła się sytuacja?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Przepraszam za brak odpowiedzi. Trochę się u nas działo w tematach pozaseksualnych. Planujemy kupno domu i ostatnio to było naszym głównym tematem rozmów ;) Ale, o koledze żona nie zapomniała. Od czasu ich ostatniej rozmowy o "wizycie" temat ucichł. Żona powiedziała mu, na pytanie kiedy go zaprosi, ze moze być po świętach, jak bede poza domem. On powiedział tylko "aha,ok, fajnie ;)". On mic od tamtej pory o tym nie mówi, podejrzewamy, że się krępuje ;) Żona postanowiła przejąć inicjatywę i ma o tym delikatnie wspomnieć jak temat się zgada. Ale wiadomo ten temat jest dwuznaczny i nieco się krępuje, także czeka na odpowiednią "aurę" żeby o tym pogadać.

Mam nadzieję, że niedługo będę miał gościa w domu :) Wiadomo - "gość w dom, Bóg w dom" :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hyperion1980

Dzięki za update. Z niecierpliwością czekamy na ciąg dalszy.

A możesz jeszcze w międzyczasie rozwinąć temat pasa cnoty?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Dzięki za update. Z niecierpliwością czekamy na ciąg dalszy.

A możesz jeszcze w międzyczasie rozwinąć temat pasa cnoty?

Pas cnoty niestety nie wypalił :( Kupiłem na próbę i niestety jest to chińska tandeta, która jest strasznie niewygodna i boję się, że zrobię sobie w tym krzywdę. Bawimy się w "odmawianie", trochę pobawiliśmy się z zabawką. Natomiast sama idea podoba się żonie :) Także rozglądam się za nowym sprzętem. Moim marzeniem jest mieć na sobie pas cnoty w dniu, kiedy umówi się sam na sam z "kolegą" ;) Myślę, że jest to dodatkowe zabezpiecznie z tego względu, że jak będę go na sobie miał to będę ciągle podniecony i przytłoczy to rozterki, które na pewno się pojawią.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...