Skocz do zawartości
Duszek Arendt89

Obawy - szykuje sie zdrada czy cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie prowokuje, naprawdę tak myślę. Okaże się, czy jestem naiwynm mężem, czy tak faktycznie jest :)

Jedź z nią wcześniej kupić jakąś bieliznę.

Przed spotkaniem daj jej prezerwatywę. To w formie informacji, że akceptujesz takie zakończenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Jedź z nią wcześniej kupić jakąś bieliznę.

Przed spotkaniem daj jej prezerwatywę. To w formie informacji, że akceptujesz takie zakończenie.

Mam nadzieję, że on wie po co przyjeżdża i o to zadba :) Ona cały czas mówi, że do niczego nie dojdzie, ale zgodziła się założyć pończochy i stringi "żebym miał co sobie wyobrażać" :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że on wie po co przyjeżdża i o to zadba :) Ona cały czas mówi, że do niczego nie dojdzie, ale zgodziła się założyć pończochy i stringi "żebym miał co sobie wyobrażać" :D

Nadzieja... bez wyjaśnienia oczekiwań może nie przynieść spełnienia.

Wydaje mi się że danie prezerwatywy jest bardzo wymownym gestem.

Rozmawiałem kiedyś z mężatką i ona do mnie że ma od męża zgodę na wszystko.

Nie interesowało mnie nic więcej, więc nie ciągnąłem tematu, np. że mi się wierzyć nie chce.

Ale gdyby mi powiedziała że mąż dał jej prezerwatywę, tak na wszelki wypadek, miałbym od razu jasność.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Nadzieja... bez wyjaśnienia oczekiwań może nie przynieść spełnienia.

Wydaje mi się że danie prezerwatywy jest bardzo wymownym gestem.

Rozmawiałem kiedyś z mężatką i ona do mnie że ma od męża zgodę na wszystko.

Nie interesowało mnie nic więcej, więc nie ciągnąłem tematu, np. że mi się wierzyć nie chce.

Ale gdyby mi powiedziała że mąż dał jej prezerwatywę, tak na wszelki wypadek, miałbym od razu jasność.

Rozumiem, co masz na myśli, ale hmm, to zbyt wymowne. Ona lubi delikatne sugestie, taki flirt ze smakiem, a nie tak, że prezerwatywa i wiesz o co chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, co masz na myśli, ale hmm, to zbyt wymowne. Ona lubi delikatne sugestie, taki flirt ze smakiem, a nie tak, że prezerwatywa i wiesz o co chodzi.

Tak między ustami a brzegiem pucharu jest mega, ale jej zachowanie też takie może być... bez spełnienia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Tak między ustami a brzegiem pucharu jest mega, ale jej zachowanie też takie może być... bez spełnienia.

Może. Zobaczymy :) Dla mnie ważne, żeby zaiskrzyło, nie musi być od razu seks.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może. Zobaczymy :) Dla mnie ważne, żeby zaiskrzyło, nie musi być od razu seks.

Cyganką nie jestem, ale poroże noś godnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Cyganką nie jestem, ale poroże noś godnie ;)

Jak się tylko pojawi, to mogę obiecać, że będę je nosił z dumą :D Trzymajcie kciuki, żeby urosło ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hyperion1980

A moze byś sie pochwalił żonka w tzw międzyczasie? Hm? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

A moze byś sie pochwalił żonka w tzw międzyczasie? Hm? :)

Chętnie, ale na forum jestem sam i musiałbym uzyskać jej zgodę ;) Jeśli zgoda bedzie, to się pochwalę.

Powiem tylko, że żona ma 27 lat, jest szczuplutka, ma małe piersi, zgrabny tyłek i nogi i nie narzeka na brak powodzenia u mężczyzn :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...