Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Cuckold seksocholizm i watpliwosci

Rekomendowane odpowiedzi

Za leniwy jestem, by zagłębiać się w fachowe źródła naukowe traktujące o seksoholizmie. Z tego co wiem seksoholizm podobnie jak alkoholizm, czy inne "holizmy" jest destrukcyjny. Być może na tym forum są seksoholicy, ale sądzę że odwiedzają inne portale. Przeglądając forum mam wrażenie, że większość osób tutaj bywających twardo stąpa po ziemi.

Sam zaglądam tutaj dosyć często, ale nigdy nie zaniedbuję z tego powodu żony i swoich obowiązków.

Wchodzę tutaj z powodu ludzi, którzy mają podobne potrzeby jak ja, którzy mnie zrozumieją.

Mimo, że kręcą mnie klimaty cuckold nie dążę chorobliwie do realizowania swoich pragnień, a z tego co wiem, wiele spotkań kończy się przy kawie.

Trudno więc generalizować i stawiać znak równości pomiędzy cuckoldem a seksoholizmem, pomiędzy jakimikolwiek upodobaniami a seksoholizmem.

Problem zaczyna się kiedy zaczynasz przedkładać fetysze ponad zdrowy rozsądek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...