Skocz do zawartości
onwawa

co Panie mysla o szpiegujacych wibratorach?

Rekomendowane odpowiedzi

Na jednym z portali przeczytalem artykul, a ponizej jego fragment. Jestem ciekaw co panie o tym mysla, ale zapewne i panowie sie wypowiedza.

Okazuje się, że We-Vibe Tango (silny, cichy, osiem trybów wibracji) podczas ładowania (kablem USB z komputera) przesyła swojemu producentowi w Ottawie informacje o tym, jak długo i często jest używany oraz do jakiej temperatury nagrzewa się w trakcie. Rzecznik firmy Standard Innovation tłumaczy, że to po to, by jej kolejne produkty dawały klientom większą satysfakcję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie nagrywa obrazu to spoko :), ale nie wiem co Panie na to

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie nagrywa obrazu to spoko :), ale nie wiem co Panie na to

Wyobraź sobie, że jednak nagrywa obraz.... ale dla pechu producenta używa go analnie facet... obraz z kamery bezcenny

H

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli wibrator przesyłający statystyki użytkowania nazywany jest "szpiegującym" to jak nazwać telefon, który zna twoją galerię, lokalizację, rozmowy, wiadomości, aplikacje, hasła do bankowości, może śledzić twoją aktywność z dwóch kamer + podsłuchiwać co robisz? W zakresie przesyłania danych można się z nim połączyć przez nfc, bluetooth, wifi czy sieć komórkową. Wysyła co chce i kiedy chce, łącząc się z siecią jak tylko ma okazję. Hmmm?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

John: Nie wiem co myślą panie, ale ja uważam, że to nic złego. Nie posiadają adresu, nie namierzają lokalizacji, nie prowadzą rejestracji produktu, więc nie ma w tym nic złego. Dane statystyczne faktycznie pomagają ulepszyć przyszłe produkty. Nie ma w tym nic szpiegującego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak gustowne obrazy mógłby nagrać taki wibrator, nawet jeśli większość to d**a to kwiatki na pewno się znajdą. Rozmarzyłem się choć byłoby o tak głębokie złamanie intymności i podstawowego zaufania, że nic nie jest tego warte.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na jednym z portali przeczytalem artykul, a ponizej jego fragment. Jestem ciekaw co panie o tym mysla, ale zapewne i panowie sie wypowiedza.

Okazuje się, że We-Vibe Tango (silny, cichy, osiem trybów wibracji) podczas ładowania (kablem USB z komputera) przesyła swojemu producentowi w Ottawie informacje o tym, jak długo i często jest używany oraz do jakiej temperatury nagrzewa się w trakcie.

Rzecznik firmy Standard Innovation tłumaczy, że to po to, by jej kolejne produkty dawały klientom większą satysfakcję.

Publikujac tego rodzaju teorie spiskowe zawsze warto podac ich zrodlo ktorego tutaj brakuje.

Ponadto brak jest omawianego cytatu.

Publikowana informacja o nieuprawnionej przesylce danych nie podaje faktu, ze taka przesylka danych jest mozliwa wylacznie po podlaczeniu smartfona, zalogowaniu urzadzenia i zaladowaniu specjalnego progamu We-Connect.

Dopiero wtedy moze nastapic przekazywanie danych (w tym adresu email smartfona) do producenta oraz zdalne sterowanie funkcjami wibratora.

Samo ladowanie urzadzenia kablem USB nie wystarczy jesli np zrobimy to przy pomocy zasilacza z sieci 220 V nie podlaczonym do komunikacji internetowej lub komputera bez takiej mozliwosci.

Wystarczy wiec nie logowac sie smartfonem do producenta, chyba , ze ktos tego pragnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra Panowie, starczy...

Ale co na to Zouza? Albo iko?

Czekam na tą absorbującą kwestię :list:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co na to Zouza?

Proszę uprzejmie, Kriss - wisi mi to kalafiorem. Nie mam takiego wiba.

Usatysfakcjonowany?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...