Skocz do zawartości
Elem

Ilość partnerów Hotki.

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś nie mam, nie miałabym parcia stawiać sobie poprzeczkę i zakładać, że będę mieć X parterów w jakimś tam czasie. Dla mnie sztuczne i nieżyciowe :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiesz mi mała, że po dłuuugim okresie umizgów nie masz ochoty tu i teraz... już, natychmiast?

Co prawda mała nie jestem, ale to chyba do mnie?

A powiem Ci, że bywa różnie. Bo niekiedy jest wręcz przeciwnie - długie "umizgi", ale nie w moim klimacie, powodują, że kompletnie odchodzi mi ochota.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda mała nie jestem, ale to chyba do mnie?

A powiem Ci, że bywa różnie. Bo niekiedy jest wręcz przeciwnie - długie "umizgi", ale nie w moim klimacie, powodują, że kompletnie odchodzi mi ochota.

Do Ciebie, do Ciebie :) Postaram się zapamiętać, że nie mała... :)

Właśnie wszystko zależy sytuacji, własnych potrzeb i ... drugiej osoby. Jak by zawsze było tak samo... było by nieco nudnawo. Ja mam tak, że się angażuję i jak jestem z jedną, to nie biegam za innymi. Acz jak podkreśliłem życie-życiem i bywa różnie :) Najważniejsze, żeby obie strony były usatysfakcjonowane. Dla każdego - co kto lubi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My jesteśmy w temacie 2,5 roku. Spotkań było sporo (10-14), najczesciej piwo, moze jakieś fotki. raz skonczyło się na seksie :) Właśnie owa jakość "utrudni" poszukiwania :D

Czyli teraz, w 3,5 roku ma byc 30 "zaliczen", a dotad, przez 2,5 roku - macie na koncie jedno.

Gratuluje ambicji . Przy takiej proporcji to sam Mt Everest dla Was to za malo.

Skoro "jakosc" utrudnia uzyskiwanie wynikow, nie macie wyjscia, trzeba brac co sie nawinie.

Rozumiem potrzeby ilosciowe, kroliki tez rozumieja i sa zadowolone.  Cuck daje jednak takie mozliwosci "jakosciowe", ze wobec takiej alternatywy potrzeby ilosciowe bledna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem potrzeby ilosciowe, kroliki tez rozumieja i sa zadowolone. Cuck daje jednak takie mozliwosci "jakosciowe", ze wobec takiej alternatywy potrzeby ilosciowe bledna.

Chyba nie rozumiesz. A wszelkie fantazje - zrealizowane, czy nie - są mile widziane, jeśli tylko nie są niezgodne z polskim prawem.

Kwiecistość wypowiedzi też nie gwarantuje "jakości" w seksie, wiesz? ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...