Skocz do zawartości
Elem

Ilość partnerów Hotki.

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio przyjęliśmy hmm... założenie, że do października 2020 roku moja Hotka będzie mogła się pochwalić 30stoma partnerami z którymi była w łóżku, zerując jej dotychczasowy "licznik". Oczywiście na naszych zasadach (nie spotykamy się osobno). I bez spiny, pośpiechu, nic na siłę, wszystko z głową. Luźne założenie.

Nasze pytania są następujące ile kochanków/bulli/ogólnie miały Wasze hotki?

Może same Panie się wypowiedzą?

Czy są tutaj Panowie, których kręci duża ilość partnerów u swoich kobiet/lub hotek?

Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że są osoby dla których liczby nie mają znaczenia/osoby które wolą stałe długoletnie relacje, ale ilu ludzi tyle gustów :)

Pozdrawiamy Paweł i Mary.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konto założyłem dwa/trzy miesiące zanim się poznaliśmy. I spotkałem się sam z parą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś 0,7 partnera ( nowego miesięcznie).. Inaczej licząc 2 na kwartał.. Ambitnie :-).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, wystarczy jeden GB w roku i norma wyrobiona :D

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe a jak 1 stycznia 2021 roku na liczniku Hotki będzie 29 lub 31 to wyskoczy komunikat "you Lost"? :)

H

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, wystarczy jeden GB w roku i norma wyrobiona :D

A widzisz.. nie pomyślałem. Zuz.. powołajmy Komisje Weryfikacyjną i oficjalne liczenie . :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do października 2020 roku

do 1, czy 31? :P

Hehehe a jak 1 stycznia 2021 roku na liczniku Hotki będzie 29 lub 31 to wyskoczy komunikat "you Lost"? :)

H

Tylko przy 29.

31 może być, wszak do października 30, nie było mowy o późniejszym celibacie. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że to w żaden sposób niezobowiązujące, bo rozkminy się niezłe pojawiły :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że to w żaden sposób niezobowiązujące, bo rozkminy się niezłe pojawiły :P

No jakże to tak?! Słowo się rzekło...! :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...