Skocz do zawartości
TakajakaPara

Powitać

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Tak że ten................... :think:

Powitanie w tym momencie niestety tylko od męskiej części pary. Moja ukochana wie o koncie, lecz mi w Walentynki wyleciała na wyspy. Jednak jestem przekonany że i Ona przesyła wam pozdrowienia.

Jako nowi tutaj zdajemy sobie sprawę żeby uzupełnić informacje o nas. Jednak chciał bym poczekać na moją połówkę aby nie konfabulować. I przy okazji uzupełniania danych pokazać jej co i jak na portalu.

Ufam że poznamy tu fajnych otwartych ludzi, z którymi można pogadać, poklikać i pewnie fajnie było by się spotkać.

Tak więc jesteśmy z wami i góry dziękujemy za miłe przyjęcie.

Teraz z góry sypie się konfetti, orkiestra robi TADAM , tłum szaleje, meksykańska fala osiąga poziom Tsunami. Kobiety rzucają bielizną, mężczyźni rzucają spojrzenia, a mały brunatny miś jeździ po scenie na swym jednokołowym rowerku.

No i cały misternie budowany wizerunek inteligentnego gostka właśnie walnął na twarz.

Ale może choć ktoś się uśmiechnął.

pozdrawiam

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy w oazie dla zakochanych! (tfuuu.. wróć dla zboczeńców otwartych na świat i nowe doznania :D)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak że ten................... :think:

Jednak chciał bym poczekać na moją połówkę aby nie konfabulować.

Tak, że ten... ;) I tamten też... ;)

Mężczyźni rzucają bielizną, kobiety rzucają spojrzenia, a duży miś to obserwuje, lubieżnie się oblizując . :D

Poza tym więcej konfabulacji nie stwierdzono. ;)

Witaj! :D

Czekamy na Twoją Damę! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz z góry sypie się konfetti, orkiestra robi TADAM , tłum szaleje, meksykańska fala osiąga poziom Tsunami. Kobiety rzucają bielizną, mężczyźni rzucają spojrzenia, a mały brunatny miś jeździ po scenie na swym jednokołowym rowerku.

Tylko nie myśl że jesteście specjalni wszystkich tak witamy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię konfetti, bo potem wchodzi w zęby ;) reszta jak najbardziej może być. Powitać, powitać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TADAM 

a mi się już podoba jak orkiestra gra... :klaszcze: 

pilnuj aby nie fałszowali 

spełnienia w melodii zdrady wzajemnej :)

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,hej,hej. Witamy K&O

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten, tego..... panie. Witaj na pokładzie.

W tym powitaniu mogę się odezwać z pozycji startującego i prawie nowicjusza.

Cóż mogę ci/wam doradzić ?. Obserwuj, udzielaj się, a wydaje się misię ;) , że nieźle władasz..., piórem - więc pisz.

Zdarzy ci się pewnie potknąć - rzecz ludzka i jest to normalne - ważne aby z " wdziękiem ;)" się podnieść. Nie krępuj się przyznać do błędu, ale gdy czujesz, że masz rację - broń rozumnie swoich przekonań.

Skarbem tego forum są nasze Panie: rzutkie , wprowadzające  harmonię,  (patrz posty wyżej), o ostrych języczkach (patrz posty w forum)  którymi lubieją ;) nas czasami temperować.  Ale gdy bliżej je poznasz - na pewno polubisz.

Co do was - dużo wspólnie rozmawiajcie, nie bójcie się trudnych tematów i dzielcie się z nami tym co dobre i nie tylko...

Pozdrawiam

ps masz poczucie humoru - nie zawachaj się go używać :) :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...