Skocz do zawartości
kochanek_dla_twojej_zony

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Forumowiczow

Jestem tutaj poniewaz ktos polecil mi to forum, podobno u Was jest Fajnie  :klaszcze:

Poczytam, popytam i zobaczymy czy ten nieznajomy mowil prawde   :mrgreen:

Pozdrawiam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czeeeść,

Dodaj do 2xp jeszcze popiszę. Mając pełen komplet do prezentacji siebie odkryjesz własną Prawdę :)

Powodzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czeeeść,

Dodaj do 2xp jeszcze popiszę. Mając pełen komplet do prezentacji siebie odkryjesz własną Prawdę :)

Powodzenia.

iko, no faktycznie ....nawet fajnie to brzmi  :)

A wiec .....Poczytam, popytam i " popisze "   ;)

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kochanek_dla_twojej_zony ...................  ciekawe co na to zony tutaj i te, ktorych tu nie ma, jak moja  na przyklad?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kochanek_dla_twojej_zony ...................  ciekawe co na to zony tutaj i te, ktorych tu nie ma, jak moja  na przyklad?

onwawa......no w sumie to bardzo ciekawe , sam jestem ciekaw co ten zony na to  :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe co na to zony tutaj i te, których tu nie ma, jak moja  na przyklad?

To proste, Twoja Żona na to nic, bo jej tu nie ma. Zawsze jednak możesz jej pokazać to powitanie kolegi i zapytać "Co Ty na to"? Ona odpowie, Ty napiszesz co odpowiedziała... i my będziemy wiedzieli :)

Pozdrawiam.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich Forumowiczow

Jestem tutaj poniewaz ktos polecil mi to forum, podobno u Was jest Fajnie  :klaszcze:

Poczytam, popytam i zobaczymy czy ten nieznajomy mowil prawde   :mrgreen:

Pozdrawiam 

Witam Ciebie i ja i zaprawdę powiadam Ci, że jest Tu Fajnie :)

A z Ktosiem sobie pogadamy jak, się okaże że kłamał :D:lach: :lach: :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z Ktosiem sobie pogadamy jak, się okaże że kłamał :D:lach: :lach: :lach:

co tu gadać toć wszyscy wiedzą, że łżę jak myszowaty

Kochanku - pijany/naćpany/zjarany byłem (niewłaściwe skreślić) w takim stanie różne zwidy miewam .... ogólnie jest to forum wyłącznie internetowe : spotkania w necie, sex w necie itp , większość tekstów pisze administracja żeby coś się działo , a te nicki które czytasz to tez w połowie ich (frekwencję robią)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To proste, Twoja Żona na to nic, bo jej tu nie ma. Zawsze jednak możesz jej pokazać to powitanie kolegi i zapytać "Co Ty na to"? Ona odpowie, Ty napiszesz co odpowiedziała... i my będziemy wiedzieli   Pozdrawiam.

Sem, mojej zony tu nie ma na forum, ale czesto niejako uczestniczy poprzez przegladanie postow i czytanie komentarzy pod Jej zdjeciami. Wiec napisze zebyscie wiedzieli, ze moja zona ocenia faceta najpierw po twarzy, to taki "fetysz" .... a jak facet sie z twarzy podoba, to jest gotowa o Nim pomyslec.................. :mrgreen:  :redevil: a tu jak wiadomo jest szlaban na twarz............ z powodow wiadomych. Tak wiec nie jest w stanie wypowiedziec sie na temat tego nowego forumowicza o jakze ciekawym nicku :zabawne: I dla Twoje wiadomosci oprocz twarzy ceni u facetow inteligecje i odpowiednie podejscie do kobiety........ facet musi miec to cos :dobre:  zastanawiam sie teraz dlaczego jest ze mna 30 lat :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...