Skocz do zawartości
notanonymous

..."Ją", "Ich"

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy forumowicze, 

stawiając kolejne kroki na ścieżce zwanej "cuckold" choć raczej powinno się rzec "wyzwolenie" postanowiłem, iż skieruję do Was swoje "ogłoszenie".

Poznam - "szukam" nie jest odpowiednim określeniem:

JĄ. Nieszablonową, nieprzewidywalną. Potrafiącą poruszyć nie tylko zawartość moich spodni, ale też kłęby myśli znajdujące się w mojej głowie. Za progiem sypialni będącą taką, jaką sobie zamarzy, przed nim damą. Chcę patrząc na Nią być zazdrosny - nie tylko w sensie fizycznym, ale i psychicznym. By do tego doszło, potrzeba mi czegoś więcej niż samego ciała. Jeśli Ona zechce będę przy dobrym winie patrzył na Nią i stado facetów wokół Niej. Pocałuję, potrzymam za rękę, okażę czułość. Jeśli będę mieć ochotę, a tak bywa dość często, a Ona wyrazi chęć, to Ona będzie patrzyła jak bawię się z Inną. Sky is the limit.

ICH. Otwartych, chcących spróbować czegoś nowego. Bez narzucania czegokolwiek, ze wzajemnym szacunkiem, przestrzeganiem zasad. Mogę patrzeć, mogę uczestniczyć, wszystko zależy od tego, jak "Nam" będzie. Bez uprzedzeń, oceniania.

Ja - pracoholik, dużo podróżujący. Uwielbiający dobre wino, przekraczanie granic. Bardzo wymagający, zwracający uwagę na entourage. Perfekcjonista, mający upodobanie do ułomności charakteru ludzkiego.

Dziękuję, 

M.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...