Skocz do zawartości
Modlishka

KaroHouse Club Poznań, Swingranczo

Rekomendowane odpowiedzi

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.
Zamknięcie miało być jedynie czasowe, tylko dla reorganizacji. Mieli wrócić, o ile dobrze pamiętam, na jesień 2016. I sru, nie ma nawet strony www. 
Ktoś cokolwiek wie? 

No przecież zachodnia Polska to jakaś bieda z nędzą w temacie swingers klubów. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie maczała w tym palców jakaś władza polityczna?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Planowali nową lokalizacje.. potem nową formułę - gdzieś za miastem..ale prawdopodobnie za dużo pomataczyli i koniec pieśni (były o właścicielach opinie często dwuznaczne pod kątem prowadzenia biznesu więc prawdopodobnie..)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I temat umrze? Takie miejscówki zamiast się rozmnażać to padają. Czy naprawdę naród w tym kraju jest tak pruderyjny? Powstają kolejne świątynie, a miejsca "rozpusty" nie mają racji bytu? Co bardziej otwarci skazani są na "domówki", a te, jak wiadomo, mają swoje ograniczenia. 
Tak po cichutku liczyłam, że skoro Poznań ma takie liczne przedstawicielstwo na forum to ktoś będzie miał info z pierwszej lub chociaż drugiej ręki. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widać krąg bywalców Karo nie pokrywa się z kręgiem forumowiczów...

a upadek Karo raczej nie wiąże się z "dobrą zmianą" - raczej z niedobrym style prowadzenia interesu

co do zapotrzebowania na coś w tym stylu - jak najbardziej jest!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś 3 lata temu interesował mnie trochę temat tego clubu. Zasłyszane opinie były raczej negatywne, tak jak pisze libertyn i przestałem się tym interesować. Raczej się trzeba samemu organizować. Mam pewną parę z poza forum, z którą się od czasu do czasu spotykam, typowo jako bull. Przywozi ją na noc, trochę się z nią zabawi (przy mnie) i zostawia mówiąc "róbta co chceta" a ja mam zawsze w lodówce jajka, żeby ją nauczyć być kokoszką i pompkę aby cipkę zrobić trochę ciaśniejszą bo ostatnio preferuję małe jajka . :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam zawsze w lodówce jajka, żeby ją nauczyć być kokoszką i pompkę aby cipkę zrobić trochę ciaśniejszą bo ostatnio preferuję małe jajka . :lach:

Godna pochwaly terapia ! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans za pare dni znów do mnie przyjdzie i znów to samo, takie życie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans za pare dni znów do mnie przyjdzie i znów to samo, takie życie

Smakuj do syta bo tego nigdy za duzo :)  a gdyby nawet to na forum masz chetnych do pomocy  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...