Skocz do zawartości
Sem.

"Dlaczego nie mogę zmienić konta jednoosobowego w konto pary" - wybrane pytania i odpowiedzi z pamiętniczka Działu Zgłoszeniowego

Rekomendowane odpowiedzi

"Dlaczego nie mogę zmienić konta jednoosobowego w konto pary" - wybrane pytania i odpowiedzi z pamiętniczka Działu Zgłoszeniowego"

A więc, pytanie:

"Dlaczego nie mogę zmienić konta jednoosobowego w konto pary" zapytał Użytkownik w Dziale Zgłoszeń. "Po co te głupie zasady i utrudnienia"?

Odpowiedź:

Zasady obowiązują po to, abyś się do nich dostosował. Na tym forum, wszyscy Użytkownicy przestrzegają zasad, lub zmuszeni będą je opuścić. Każdy Użytkownik rejestrując się na Forum, akceptuje Regulamin, na podstawie którego, zgadza się z obowiązującymi zasadami. Ponadto, nie widzę powodu, dla którego mógłbym zezwolić Ci na przekształcenie Twojego konta Jednoosobowego w Konto Pary, tylko dlatego że mnie o to prosisz. Inni Użytkownicy opłacili konto partnera jeżeli ten pojawił się na forum i nie pytali mnie o to, w jaki sposób mogą zaoszczędzić 9 złotych, czyli równowartość dwóch butelek taniego piwa.

Oburzenie:

"A więc to tak! Więc chodzi o pieniądze!"

Odpowiedź:

Dokładnie tak. Chodzi o pieniądze. Tobie zapewne nie, ale mi, Administratorowi, który utrzymuje całą infrastrukturę i musi płacić wysokie rachunki za tę infrastrukturę, chodzi właśnie o to. O pieniądze. Gdy się rejestrowałeś, musiałeś zapłacić pieniądze. Gdy po pewnym czasie chcesz, aby dołączył do Ciebie Twój Partner, on też musi zapłacić pieniądze, lub Ty, musisz zapłacić za niego. Rejestrowałeś się na płatnym Forum Dyskusyjnym, wiedząc o tym, że jest ono płatne.

Pytanie, Propozycja

"A gdyby tak utworzyć Grupę dla Par BDSM-U" oraz "BDSM-D"?

Odpowiedź:

Nie przewiduję powiększenia oferty o kolejne Konta przeznaczone dla Par z zakresu BDSM oraz jakiegokolwiek innego zakresu. Cuckoldplace, jest forum przeznaczonym dla Użytkowników, którzy interesują się Cuckoldem. To dla nich przewidziana jest wyłącznie Grupa dla Par, złożona z Hot Wife oraz Rogacza, czyli "Para Cuckold". W drodze wyjątku, przyjmujemy również "Pary Swingers" ponieważ Swingersi, również interesują się wymianą Partnerów. Pozostałe Grupy, były, są i pozostaną Grupami Jednoosobowymi. Rejestrując się na Forum Cuckoldplace, wiedziałeś że jest ono przeznaczone przede wszystkim dla Użytkowników interesujących się Cuckold.

Pytanie KLUCZOWE

"No to co ja mam teraz zrobić, żeby zabrać Partnerkę na zlot"?

Odpowiedź:

Twoja Partnerka musi założyć swoje konto w naszym systemie i opłacić je. Ponieważ chodzi o pieniądze. Na zlotach organizowanych przez nas, chodzi ponadto o bezpieczeństwo osób znajdujących się na tym zlocie. Następnie, możecie scalić swoje konto w jedno konto na podstawie tych zasad, które są częścią składową Regulaminu Forum, lub występować na Forum na osobnych kontach, jednocześnie informując społeczność o tym że jesteście Parą, za pomocą opcji "w związku z". 

Pytanie:

"Jeżeli nasze konto JEST kontem Pary, ale teraz, chcemy je rozdzielić. Czy możemy tego dokonać bezpłatnie"?

Odpowiedź:

Jeżeli staż Waszego konta na naszym Forum, wynosi minimum sześć miesięcy, wówczas możecie dokonać rozdzielności swoich kont bezpłatnie, na podstawie tych zasad, które są częścią składową Regulaminu. Jeżeli jednak Wasz staż na Forum jest krótszy, wówczas nie możecie dokonać rozdzielności kont, bez uiszczenia dodatkowej składki. Zasada ta służy temu, aby nie wyłudzać dodatkowych kont Jednoosobowych w sposób nieuzasadniony. Gdyby można było to robić w każdym przypadku, wówczas wszyscy rejestrowaliby się jako Para, a następnie dokonywali rozdzielności tych kont, ignorując wszelkie nasze zasady oraz obowiązujący cennik". 

Pozdrawiam, ZKF Administrator,

Sem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...