Skocz do zawartości
kochanekbdsm

Nietypowe spotkania, ciekawe spotkania, rekordy

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie w brydża grali

Odniosłem wrażenie, że MOCNO przegrała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może była dziadkiem :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że coś koło tego :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odniosłem wrażenie, że MOCNO przegrała :)

A może wygrała. Chyba, że panowie byli tacy kiepscy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, ale ................... wtedy to była już EX więc nie wiem czy się liczy :)

Przepraszam, że pytam, nie chcę Cię urazić, ale czy możliwe, że Twoja Ex przyprawiała wtedy komu innemu rogi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swoją Partnerką coś tam mamy do opowiedzenia, ale sam nie wiem czy to jest coś nadzwyczajnego dlatego chcemy się zorientować czy jest o czym pisać i opowiadać ;).

To, co dla jednego podłogą, dla drugiego sufitem.

No chyba, że chodzi Wam o to, by kilka tysięcy użytkowników powiedziało WOW! ;)

Ale chyba warto, nawet jeśli zaciekawicie choćby kilku? :)

Poczytajcie też historie prawdziwe. Tam jest mnóstwo ciekawych opowieści. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż. Warto wyjaśnić, że między mną a moja Partnerką różnica wieku wynosi nie wchodząc w szczegóły ponad 20 lat.

W chwili kiedy poniższa historia się działa ona miała lat 19. Byliśmy już po dość licznych hmm... udostępnieniach ;).

Ona lubi być używana przez różnych Panów i to jakby to określić na ostro czyli wersja bierz co chcesz.

Pewnego dnia oglądaliśmy film w telewizji o niewolnikach. Nie pamiętam tytułu, ale rzecz dotyczyła sprzedaży niewolnic na targu. Doszedłem do wniosku, że w sumie fanie byłoby zobaczyć czy ktoś dziś chciałby licytować np. wieczór z kobietą i ciekawe ile taki wieczór może być wart. Psychologia podpowiada, że warto zaryzykować cenę wyjściową 0,00 pln co pozwoli uruchomić wyobraźnię licytujących a jak się już wciągną to sami będą podbijać niekoniecznie patrząc czy to jest sensowne ;).

Obwieściłem swój pomysł mojej pani i przystąpiłem do realizacji. Podstawowy problem to oczywiście jak zorganizować licytację bo przecież nie na allegro ;) z oczywistych względów. To była pierwsza nasza licytacja potem już mieliśmy pewne doświadczenie i znaleźliśmy rozwiązanie tego problemu, ale o tym innym razem.

W tym wypadku postawiliśmy na nieco ułomne i kłopotliwe rozwiązanie. Daliśmy ogłoszenie o licytacji na jednym z portali na którym mieliśmy konto więc nie byliśmy ludźmi całkowicie anonimowymi. Zainteresowani zgłaszali propozycje cenowe a my ręcznie wprowadzaliśmy je do ogłoszenie. Troszkę kłopotliwe ale widać było jak licytacja postępuje. W pewnym momencie zainteresowanie troszkę przeszło nasze oczekiwania ;). Do ogłoszenia dodaliśmy oczywiście kilka zachęcających fotek prezentujących wdzięki przedmiotu licytacji.

Ostatecznie w finałowej części udział brało dwudziestu paru Panów. Ponieważ jak to bywa zawsze trafią sie jacyć dowcipnisie więc zabezpieczyliśmy powodzenie licytacji poprzez zastrzeżenie że wygrywa najwyższa oferta, która zostanie ostatecznie potwierdzona i wpłacona. 

W efekcie po 7 dniach licytacji od 0,00 pln suma znacząco urosła (nie podam szczegółów :) ). Mieliśmy szczęści Pan który wygrał był realny. Do spotkania doszło a jego przebieg był utrwalany na video, które potem w najciekawszych fragmentach znalazło się w necie dla wtajemniczonych :) taki bonus dla zainteresowanych.

Spotkanie trwało prawie 3 godziny Pan skorzystał z wszystkich dziurek, a z niektórych nawet kilka razy. Wspaniały widok mojej Pani lezącej na plecach z rozłożonymi szeroko nogami i wchodzącym w nią obcym facetem (sex w gumeczce)strasznie mnie podniecił. Potem ona na czworaka a on od tyłu .... no działo się. Ja byłem operatorem i po wszystkim bylem tak napalony, że jeszcze przy nim sobie ulżyłem w muszelce mojej pani :) to był jednocześnie jeden z najdłuższych i najkrótszych sexików z moją Panią. Najdłuższych bo wstęp trwał 3 godziny, a najszybszy bo jak już ją dopadłem to niestety byłem niemal w szczytowym momencie :(.

Otrzymana kasa poszła n zorganizowanie spotkania gangbang w roli głównej z moja panią. Z tego spotkania też była relacja video, a udział brała całkiem spora grupka ;). Ale to już inna historia.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O widzisz! I baardzo ciekawa historia! :redevil:

Z ciekawości - mieliście/miała/miałeś jakieś wymagania progowe (poza finansowymi, ofc.)?

Jeśli tak - które z Was (a może wspólnie) je określało?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O widzisz! I baardzo ciekawa historia! :redevil:

Z ciekawości - mieliście/miała/miałeś jakieś wymagania progowe (poza finansowymi, ofc.)?

Jeśli tak - które z Was (a może wspólnie) je określało?

Nie w tym wypadku ustalilismy, że jdyne kryterium to wygrana aukcja. Uważaliśmy, zgodnie że to najciekawsza forma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja Ex przyprawiała wtedy komu innemu rogi?

Nie, nie miła i nie ma nikogo na stałe :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...