Skocz do zawartości
kochanekbdsm

Nietypowe spotkania, ciekawe spotkania, rekordy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ciekawi mnie czy zastanawialiście się , pamiętacie jakieś spotkania sex-u grupowego nietypowe, dziwne czy też nadające się do "księgi rekordów".

Nie chodzi mi o miejsca, ale raczej okoliczności, ilość partnerów, inne okoliczności tego typu.

Ja ze swoją Partnerką coś tam mamy do opowiedzenia, ale sam nie wiem czy to jest coś nadzwyczajnego dlatego chcemy się zorientować czy jest o czym pisać i opowiadać ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie posłuchamy ;) Tym bardziej, że większość z nas marzycieli amatorów ciekawi są co mają do powiedzenia szefowie kuchni (którzy jedli chleb z nie jednego pieca :D)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm może to :). Kiedyś poszedłem na imprezę w 80% męskie grono, w trakcie biesiady zorientowałem się że w pokoju obok też ktoś jest, ale nie mój cyrk to nie pytam i dalej biesiaduję. Po około 30 min z pokoju obok wyszło 3 panów, po kolejnych 10 min kolejny pan a za nim moja EX. Może to nic takiego, ale jeden z panów to mój były sąsiad, a ostatni wychodzący to jego syn :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm może to :). Kiedyś poszedłem na imprezę w 80% męskie grono, w trakcie biesiady zorientowałem się że w pokoju obok też ktoś jest, ale nie mój cyrk to nie pytam i dalej biesiaduję. Po około 30 min z pokoju obok wyszło 3 panów, po kolejnych 10 min kolejny pan a za nim moja EX. Może to nic takiego, ale jeden z panów to mój były sąsiad, a ostatni wychodzący to jego syn :)

didl, jesteś wielki :) yyyy.... raczej wielkie piękne jest Twoje poroże :) gratuluję 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

didl, jesteś wielki :) yyyy.... raczej wielkie piękne jest Twoje poroże :) gratuluję

Dziękuję, ale ................... wtedy to była już EX więc nie wiem czy się liczy :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, ale ................... wtedy to była już EX więc nie wiem czy się liczy :)

aj przepraszam, EX pominąłem  - nie nie to oczywiście się NIE liczy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie to oczywiście się NIE liczy :)

Hmmmm szkoda ale fajnie było :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie mina Ex bezcenna :)

A powiem Ci że nie :) udawała że nic się ne działo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

udawała że nic się ne działo

pewnie w brydża grali

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...