Skocz do zawartości
Jans

Modyfikacje (Body Modifications)

Rekomendowane odpowiedzi

Jakis sposob na siwiejace wlosy by sie przydal... DX2 nie pomaga... w takim tempie to za 5 lat bede jak golabek...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pomysłów po-forumowych wazektomia (narazie mi przeszło), obrzezanie (ale czy ja wiem).

Moim zdaniem to dobre pomysly. W sprawie wazektomii wystarczy sobie odpowiedziec na pytanie : Planowanie potomstwa zakonczone czy nie ? A obrzezanie to fajna rzecz, calkiem inne odczucia i wygoda.

Jakis sposob na siwiejace wlosy by sie przydal... DX2 nie pomaga... w takim tempie to za 5 lat bede jak golabek...

No to spytaj Trumpa :lach: , zmieniasz siwe na rozowe i juz jestes trendy :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz powiedziec cos wiecej o tej wazektomi? Jej wady i zalety?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz powiedziec cos wiecej o tej wazektomi? Jej wady i zalety?

Jesli masz zamkniete planowanie dalszego potomstwa to tylko same zalety. Zonie oszczedzasz zdrowie bo nie musi lykac ciagle tabletek antykoncepcyjnych a to sa przeciez hormony. No i przypadkowa "wpadka" z innymi kobietami jest zerowa.

Ewentualnie na wszelki wypadek mozesz dac sperme do zamrozenie gdyby sie cos odwidzialo.

A ponowne podlaczenie nasieniowodow tez jest zwykle mozliwe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysle nad tym. Akurat jestesmy na tym etapie.. to po podwiazaniu spermy juz nie bedzie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysle nad tym. Akurat jestesmy na tym etapie.. to po podwiazaniu spermy juz nie bedzie?

Bedzie, ale bez plemnikow.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jeszcze modyfikacją jest skaryfikacja, kiedyś popełniłam wątek na ten temat.

Czasem są to tzw. "sznyty" (czy jak to tam się zwało?).

Ale niekiedy niesamowite obrazy na ciele.

Chociaż żeby to i Mona Lisa była, w dodatku tyle warta, to sama bym sobie nie zrobiła. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to dobre pomysly. W sprawie wazektomii wystarczy sobie odpowiedziec na pytanie : Planowanie potomstwa zakonczone czy nie ? A obrzezanie to fajna rzecz, calkiem inne odczucia i wygoda.

Widzisz Jansie właśnie z tych powodów które wymieniłeś o tych modyfikacjach pomyślałem, ale ... mam ważniejsze pozycje w planie wydatków, choć w przyszłości kto wie.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no... mi blisko do charlotte springer... tylko się inaczej porozlewało :lach:

gdyby był taki wałek nie chirurgiczny do formowania to bym była idealna z wyglądu :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie tatuaże... Te dobre nie od Janusza za flaszkę ;) 

Wzór mam niby jakiś w głowie...kasy wiecznie szkoda...

I kolczyki...

Oczywiście wszystko bez przesady, bo łatwo stać się wytatuowanym "brudnopisem" (szanuję i toleruje, ale nie musi mi się to podobać), albo wykolczykowanym dziwadłem...macie internety i na pewno znacie przypadki...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...