Skocz do zawartości
Jans

Modyfikacje (Body Modifications)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja byłem przez lata przeciwnikiem jakiegokolwiek modyfikowania ciała. No może kolczyki w uszach oczywiście u Pań akceptowałem. Ale ostatnio coś mi chyba synapsy inaczej zwierają niż zwykle i tatuaże, skaryfikacje  zaczynają mi się podobać. Szukam jakiegoś ciekawego wzoru. No i ciekaw jestem jak to z tymi skaryfikacjami jest, bo chyba dużo trudniej zapanować nad końcowym efektem. Oczywiście nie mam tu na myśli jakichś prostych "cięć", ale raczej skomplikowane wzory. Ponadto co potem - czy np. będzie to można bez strachu eksponować na słońcu bo słyszałem, że raczej opalanie się z takimi ozdobami najbezpieczniejsze nie jest. Jeszcze inna sprawa to wycieczki do innych kultur - nietrafiony wzór może być przyczyną problemów. To mnie jakoś też powstrzymuje.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Modne od niedawna (jakies 5 lat widuje) te kółka, dziury w uszach (jak się to zwie?) nie podobają mi się i uważam, że śmierdzi ucho od tego. Naprawdę czuję niemiły zapach. Może miałam takiego pecha.

Nazywają się tunele i wymagają codziennej higieny, więc faktycznie miałaś pecha i trafiłaś na fleję ;) Podobnie jest z reszta kolczyków, także wymagają codziennego czyszczenia, również zbierają się w nich brud i wydzieliny, a tunele ze względu na rozciągniętą skórę, mają wiekszą powierzchnię zbierania się owych zanieczyszceń, które rozkładając się, po prostu śmierdzą...

A w temacie. Kocham tatuaże, kolczyki. Mam i z wypiekami na policzkach planuję kolejne :D Tatuuję się od 17 roku życia, choć te pierwsze tatuaże, mówiąc delikatnie- są średnio udane. Na szczęście istnieją artyści świetnie radzący sobie z cover up'ami ;)

Był okres kiedy bardzo mocno  i poważnie rozważałam powiększenie piersi... Po konsultacji i kuriozalnej propozycji chirurga, dotyczącej rozmiaru implantów, doszłam do wniosku, że będę wyglądała jak idiotka ( a czuła się  jeszcze gorzej) i lepiej tę kasę przeznaczyć na 1000 innych rzeczy w tym, całą mnogość tatuaży ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z ulubionych modyfikacji u pan jest powiekszenie lechtaczki.

Jak wiadomo lechtaczka to bardzo wazny organ rozkoszy przeznaczony wylacznie do tego celu.
Wyksztalcenie jej jest od urodzenia anatomicznie rozne. Raz jest niewidoczna i przykryta faldem skory tzw napletkiem.

Innym razem pokazna, widoczna  i prezaca sie nawet bez stymulacji.

Coraz wiecej kobiet interesuje sie tym wrazliwym regionem poczynajac od piercingu napletka do powiekszania samej lechtaczki wlacznie.
Wszystkie te modyfikacje oznaczaja wzrost poziomu podniecenia nawet bez jakiejkolwiek aktywnosci.

Przy piercingu nalezy zwrocic uwage na to, ze tylko napletek lechtaczki moze byc przekluty.
Ponadto nalezy zawsze przestrzegac zastrzezen uniemozliwiajacych piercing (choroby itp.).

Sama lechtaczka ktora jest bardzo bogato unerwiona nie moze byc w zadnym wypadku naruszona.

Powiekszanie lechtaczki odbywa sie na zasadzie prozniowej przy pomocy roznych pompek dostepnych na rynku lub samodzielnie wykonanych.
Po kilku tygodniach takiego treningu lechtaczka bardzo sie powieksza i uzyskuje trwale wieksze rozmiary. Jest przy tym bardziej wrazliwa i dostarcza wiecej rozkoszy zarowno podczas aktywnosci seksualnej jak i w spoczynku.

Czesciej przypomina o sobie np przez przypadkowe otarcie sie o material.

Jak widac na zalaczonych zdjeciach taka „ujawniona“ lechtaczka jest bardzo podobna do penisa.
W czasie podniecenia powieksza sie jeszcze bardziej i sztywnieje.

Modyfikacja ta, jak i kazda inna jest kwestia gustu .Nie zawsze musi byc tak ekstremalna jak na zdjeciach.

Czasami kobiety pragna tylko niewielkiej zmiany o ktorej same decyduja.

Oczywiscie , tym elementem anatomii jak i sasiednimi zajmuja sie chirurdzy plastyczni.
Jednak w przypadku metody prozniowej wlascicielka ma sama mozliwosc wplywania na wielkosc w kazdym etapie rozwoju.
Metoda ta mozna rowniez powiekszac wargi sromowe (wieksze I mniejsze).

Zalaczam ilustracje do tematu.

post-8255-0-96886800-1486557972_thumb.jpg

post-8255-0-56129400-1486558090_thumb.jpg

post-8255-0-19115600-1486558150_thumb.jpg

post-8255-0-87389900-1486558188_thumb.jpg

post-8255-0-91140400-1486558236_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i ciekaw jestem jak to z tymi skaryfikacjami jest, bo chyba dużo trudniej zapanować nad końcowym efektem. Oczywiście nie mam tu na myśli jakichś prostych "cięć", ale raczej skomplikowane wzory. Ponadto co potem - czy np. będzie to można bez strachu eksponować na słońcu bo słyszałem, że raczej opalanie się z takimi ozdobami najbezpieczniejsze nie jest.

Blizna, to blizna. Niezależnie od tego, czy powstała przypadkowo, czy celowo. Po wygojeniu się ran i zabliźnieniu możesz normalnie się opalać, czasem blizna będzie opalała się słabiej, więc da dodatkowy efekt.

Nad efektem końcowym  zapanować trudno i raczej boleśnie. Zwykłym ranom pozwalasz się szybko zabliźnić, tu wręcz przeciwnie. Ale wytrwała pielęgnacja, nie taka znów długa, daje niesamowite efekty wizualne.

Plusem jest to, że nie wprowadzasz w ciało substancji obcych, a wykorzystujesz naturalną zdolność swojej skóry. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, kto by za to płacił. Mi brak części zębów, mam krzywy nos od jakiejś bójki i ze dwie blizny na mordzie.

Jak ktoś chce polecieć po kosztach to zapraszam na wieczorno-nocny spacer po starych Bałutach w Łodzi, mile widziana koszulka Legii i wznoszenie okrzyków "j...ć Łódź", wszelkie skaryfikacje, tudzież inne trwałe modyfikacje raczej pewne, i to bez umawiania się na jakikolwiek termin :list: Gwarancja oczywiście niepewna, ale w każdej chwili można powtórzyć zabieg.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: na stare lata zaczeły podobać mi się tatuaże na moim ciele. Zaczełam od wytatuowania obrączki, potem kolejny tatuaż. Teraz mam już w głowie pomysł na trzeci. Wszystkie małe i w miejscach gdzie są mało widoczne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z ulubionych modyfikacji u pan jest powiekszenie lechtaczki.

Jak wiadomo lechtaczka to bardzo wazny organ rozkoszy przeznaczony wylacznie do tego celu.

Wyksztalcenie jej jest od urodzenia anatomicznie rozne. Raz jest niewidoczna i przykryta faldem skory tzw napletkiem.

Innym razem pokazna, widoczna i prezaca sie nawet bez stymulacji.(...)

Nareszcie mógłbym zrobić takiej pani łaskę. W każdym razie mi się podoba.

Pani: na stare lata zaczeły podobać mi się tatuaże na moim ciele. Zaczełam od wytatuowania obrączki, potem kolejny tatuaż. Teraz mam już w głowie pomysł na trzeci. Wszystkie małe i w miejscach gdzie są mało widoczne.

Na jakie stare lata toż Ty młoda d...a jesteś

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do wazektomii i ewentualnego potomstwa można jeszcze pobrać plemniki prosto z jąder i skorzystać z invitro.

Mozna tez z powrotem polaczyc powrozki nasienne operacyjnie.

Jeszcze jedna zaletą zabiegu jest dużo mniejsze ryzyko zarażenia hiv czy wzw drogą płciową.

HIV jest przenoszony przy pomocy krwioobiegu.

Z tych mniej ekstremalnych zmian oboje zawsze wygoleni co kiedyś w moim przypadku było to dość dziwne, że facet się goli w kroku czy na klacie, teraz norma i nie słychać tfutfu sory kłaczek

W saunie "krzaki" pod pachami czy tez w okolicach intymnych wygladaja nieestetycznie i niehigienicznie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...