Skocz do zawartości
Jans

Modyfikacje (Body Modifications)

Rekomendowane odpowiedzi

Modyfikacje (Body Modifications)

Czasami dochodzimy do wniosku , ze przydalo by sie nasze cialo, nasza urode, jej fragmenty , troszke lub wiecej zmienic ,ulepszyc ,udoskonalic i to do tego tylko domowymi srodkami i sposobami.
Nie chcemy korzystac z uslug chirurgow czy innych specjalistow.

Chcemy sami przeprowadzic korekture, czasami niewielka czasami wieksza.

Okazuje sie , ze tematow do modyfikacji jest bardzo duzo.
To nie tylko np.powiekszenie piersi, penisa, lechtaczki, sutek ale rowniez wiele innych modyfikacji ktore nas interesuja lub jeszcze sa nam nieznane.
Czasami chcemy najpierw sie tylko teoretycznie zapoznac ze szczegolami zanim przystapimy sami do dziela.

Dla dr. Ericha Kastena, psychologa z kliniki uniwersyteckiej w Magdeburgu, nowy trend jest niczym innym jak "ekstremalna odmiana pradawnych zachowan".
Od dawien dawna ludzie probowali zmieniac i poprawiac swoj wyglad.
Można to zaobserwowac zarowno we wspolczesnym swiecie w formie operacji plastycznych, jak i u wielu dawnych ludow.

Przykladowo u starozytnych Egipcjan i w plemionach zyjacych nad Morzem Poludniowym tatuaze były czyms zupelnie normalnym, a nawet cialo czlowieka z epoki lodowcowej, zwanego Ötzi, było ozdobione wyrytymi motywami.

Zdaniem dr. Kastena, który w swojej ksiazce "Body Modifications" poddaje analizie rozne motywacje modyfikatorow, pewna role odgrywa tez kwestia przekraczania granic:

"Tak jak w innych sferach ludzkiego zycia niektorzy ludzie poszerzaja obowiazujace granice, by je nastepnie przekroczyc."

Rozwoj tego tematu bedzie zalezal od Waszego zainteresowania.
Kolejne opisy modyfikacji beda sie pojawialy w miare poszerzania tematu.

Czy jest wiec zainteresowanie tym kontrowersyjnym tematem ?
Czy powinnismy przejsc od teorii do praktyki ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans Ty jak temat wymyslisz to nie ma chuja we wsi:) nie wiem co bym chcial w sobie teraz zmienic ale wiem co chcialaby moja polowka. Mimo dopiero 28 lat ( kurwa my juz tyle mamy? Dopiero 18 bylo... grrr) wiec mimo 28 lat juz martwi sie o zmarszczki na twarzy. Po ciazy mocno zeszczuplala i na twarzy widac tego efekt. Tzn no Ona zauwaza. Ja sie musialem wpatrzec.. kolejna rzecz po 2 ciazach i dawaniu cyca to niestety troche obwisly i juz nie sa tak jedrne jak kiedys. Wiec poprosze o sposob na zmarszczki i na podniesienie i ujedrnienie piersi:)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poprosze o sposob na zmarszczki

O ile dobrze pamiętam z innego wątku, na wygładzanie zmarszczek pod oczami niezły jest anal na sucho. Acz pogłębiają się te na czole. I bądź tu mądry.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans Ty jak temat wymyslisz to nie ma chuja we wsi:)

Dzeiekuje za komplement ! Moja wies juz sie tez cieszy  :lach:

Zmarszczki ? Jest wiele domowych sposobow na usuwanie zmarszczek.Nie chce ich tutaj wyliczac bo sa znane.

Botox stoi na samym koncu, ja nie polecam.

Wyprobowalem dwa inne sposoby ktore sa moim zdaniem dobre.

1.Wmasowac regularnie kosmetyczny olejek silikonowy

2.Wmasowac regularnie ( codziennie?) swieza sperme w obszarach zmarszczek i pozostawic na dluzej.

Obwisle piersi? Zalecam pic duzo plynow , cwiczenia fizyczne (pompki)

1.Masaz piersi przy pomocy spermy, sperme pozostawic na skorze na dluzej

2.Masaz lodem

Napisz czy pomoglo :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzeiekuje za komplement ! Moja wies juz sie tez cieszy  :lach:

Zmarszczki ? Jest wiele domowych sposobow na usuwanie zmarszczek.Nie chce ich tutaj wyliczac bo sa znane.

Botox stoi na samym koncu, ja nie polecam.

Wyprobowalem dwa inne sposoby ktore sa moim zdaniem dobre.

1.Wmasowac regularnie kosmetyczny olejek silikonowy

2.Wmasowac regularnie ( codziennie?) swieza sperme w obszarach zmarszczek.

Obwisle piersi? Zalecam pic duzo plynow , cwiczenia fizyczne (pompki)

1.Masaz piersi przy pomocy spermy

2.Masaz lodem

Napisz czy pomoglo :)

Janas sperma to do ustnie działa antydepresyjnie to wiem http://www.studentnews.pl/s/16/6281-NEWSY-zdrowie-i-medycyna/18159-Sperma-ma-dzialanie-antydepresyjne.htm

ale na zmarszczki nie wiedziałem że działa ;) he he he

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem JANS a nie Janas :blink:

na temat spermy bedzie pozniej wiekszy temat, zdziwisz sie jeszcze :)

CHOLERA SORRY JANS mam nadzieję że nie jesteś urażony ale siedzę w pracy, udaję że pracuje, piszę na forum, gadam na czacie z moją, i jeszcze piszę kolejne linijki do książki to mogę się pomylić i napisać o jedno a za dużo :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

CHOLERA SORRY JANS mam nadzieję że nie jesteś urażony ale siedzę w pracy, udaję że pracuje, piszę na forum, gadam na czacie z moją, i jeszcze piszę kolejne linijki do książki to mogę się pomylić i napisać o jedno a za dużo :P

Jasne, przypomnialem tylko tak dla porzadku. Ja bym mial z Twoimi iksami duzo wiecej klopotu.

Ale wrocmy do tematu BM ( Body Modifications ) , czy nie ma zadnych komentarzy i potrzeb ? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mnie to może i dobrze że nie jestem człowiekiem majętnym, bo w temacie modyfikacji mojego ciała miałem mnóstwo pomysłów, kilka pojawiło się po lekturze forum.

Po pierwsze - tatuaże - mam jeden (narazie) i pomysły na następne (ale dzieńgów brak). Po drugie troszkę poprawić muskulaturę (ale straszny leń jestem i nie umiem się sam zmotywować). Z pomysłów po-forumowych wazektomia (narazie mi przeszło), obrzezanie (ale czy ja wiem).

Pewnie gdyby mnie było na wszystko stać to tak szybko tymi pomysłami bym nie szastał ale kto wie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tatuaże, lubię je ogromnie, ale ja mam od lat tylko dwa.To oraz kolczyki jest dla mnie taką klasyczną modyfikacją.

Modne od niedawna (jakies 5 lat widuje) te kółka, dziury w uszach (jak się to zwie?) nie podobają mi się i uważam, że śmierdzi ucho od tego. Naprawdę czuję niemiły zapach. Może miałam takiego pecha.

Rozdwojony język? Nie podnieca mnie.

Pircing gorsetowy - przepięknie wygląda na zdjęciach - ale jak się w tym śpi?

Kolce... czasem niektóre wyglądają estetycznie, niektóre nie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...