Skocz do zawartości
123domin

Kończenie w niej a ryzyko ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

tyle tylko że w tej chwili nie wiedzą, nie gwarantuje, ani im, ani tym znajomym Panom, że w którymś momencie, ktoś nie wystąpi o ustalenie ojcostwa.

No właśnie  dlatego szatański... :->  ^_^ 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zalecam zdecydowaną ostrożność w okresie zachorowań na grypę - wysoka gorączka i/lub antybiotyk bardzo zwiększają ryzyko zajścia w ciąże, mimo brania tabletek. Poparte doświadczeniem - u znajomych była w takiej sytuacji "wpadka" i zastanawiali się czy potomkini nie dać na drugie A-grypina ;)

A po drugie odradzam takie akcje ze względów zdrowotnych ( musicie wziąć pod uwagę duże ryzyko zakażenia chorobami przenoszonymi....) Chyba, że byłby to stary sprawdzony "przyjaciel domu", nie miałby nic przeciwko badaniom i zadeklarował wstrzemięźliwość - w korzystaniu z innych ogródków ;) na czas spotkań z wami. Ale stopień ryzyka musicie oszacować sami.

Przeczytaj dokładnie. Wyraźnie napisałem,że była to sprawdzona grupa Panów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyraźnie napisałem,że była to sprawdzona grupa Panów.

tak napisałeś. Ale ciekawi mnie skąd Ty wiesz, że to była sprawdzona grupa Panów. I jak można taką grupę sprawdzić? Trąci mi to utopią. Co więcej na zdrowy rozum, żadna para, która w ten sposób postarała się o dziecko nie chwali się tym na prawo i lewo. Ty jednak posiadłeś wiedzę o sposobie poczęcia. Czyżbyś był potencjalnym tatą? :blink:
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak napisałeś. Ale ciekawi mnie skąd Ty wiesz, że to była sprawdzona grupa Panów. I jak można taką grupę sprawdzić? Trąci mi to utopią. Co więcej na zdrowy rozum, żadna para, która w ten sposób postarała się o dziecko nie chwali się tym na prawo i lewo. Ty jednak posiadłeś wiedzę o sposobie poczęcia. Czyżbyś był potencjalnym tatą? :blink:

hmmm.... bez komentarza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytaj dokładnie. Wyraźnie napisałem,że była to sprawdzona grupa Panów.

Wynikło delikatne nieporozumienie, kochanekbdsm. Moja opinia była raczej odpowiedzią na zapytanie 123domin w jego pierwszym poście.

Osobiście, 123domin -  teraz w okresie wzmożonych zachorowań i przeziębień, mimo stosowania u partnerki tabletek ja sam nie zdecydował bym się na stosunek zakończony finałem w partnerce. Jak wcześniej wykazałem na przykładzie znajomych, nie masz gwarancji że kilka godzin po wytrysku,  przeziębienie nie wywoła wysokiej gorączki u partnerki. Duża temperatura + paracetamolopodobne cuś i w efekcie możecie zajść ;) w ciąże, mimo stosowania pigułek anty.

Ale ostatecznie ryzyko musicie sami oszacować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wynikło delikatne nieporozumienie, kochanekbdsm. Moja opinia była raczej odpowiedzią na zapytanie 123domin w jego pierwszym poście.

Osobiście, 123domin -  teraz w okresie wzmożonych zachorowań i przeziębień, mimo stosowania u partnerki tabletek ja sam nie zdecydował bym się na stosunek zakończony finałem w partnerce. Jak wcześniej wykazałem na przykładzie znajomych, nie masz gwarancji że kilka godzin po wytrysku,  przeziębienie nie wywoła wysokiej gorączki u partnerki. Duża temperatura + paracetamolopodobne cuś i w efekcie możecie zajść ;) w ciąże, mimo stosowania pigułek anty.

Ale ostatecznie ryzyko musicie sami oszacować.

A to przepraszam :).

Prawdą jest, żę pigułki słabiej działają lub w ogóle nie działają w opisanych przez Ciebie okolicznościach. Jest to napisane w każdej ulotce dołączonej do leku. Warto je czytać, żeby uniknąć niepotrzebnych niespodzianek :). No chyba, że ktoś lubi tę adrenalinkę "udało się czy nie" :). tylko po co wtedy truć się hormonami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ej... nie wprowadzajcie w błąd.

Paracetamol nie wpływa na skuteczność antykoncepcji hormonalnej.

Tak samo jak wysoka temperatura.

Jest to napisane w każdej ulotce dołączonej do leku. Warto je czytać, żeby uniknąć niepotrzebnych niespodzianek

Z tym się muszę zgodzić, należy czytać ulotki, bo w nich jest napisane czy wpływają. Na pewno duża część antybiotyków wpływa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ej... nie wprowadzajcie w błąd.

Paracetamol nie wpływa na skuteczność antykoncepcji hormonalnej.

Tak samo jak wysoka temperatura.

Z tym się muszę zgodzić, należy czytać ulotki, bo w nich jest napisane czy wpływają. Na pewno duża część antybiotyków wpływa.

No z tymi zaleceniami tak na oko proponuj uważać. Podstawą właściwego stosowania pigułek jest jednak ulotka oraz wskazania lekarza. Z tym paracetamolem proszę też nie lekceważyć. kiedyś jak moja Partnerka brała tabletki to w ulotce było napisane ze przekroczenie ileś tam mg paracetamolu na dobę może skutkować obniżeniem skuteczności tabletek anty. Nie pamiętam ich nazwy  i dokładnie dawki więc nie będę tu podawał czego z głowy> Proponuję zawsze dokładnie zapoznać się z ulotką !!!!!! czasami są tam informacje jakie nigdy nie przyszłyby nam do głowy. Podejście na zasadzie "lekarz nic mi nie mówił" to poważny błąd. Każdy pacjent i pacjentka naturalnie ma obowiązek zapoznać się z ulotką. Na każdym opakowaniu leku jest taka informacja więc późniejsze reklamacje to do siebie za lenistwo :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas na chwilę obecną kończenie w żonie jest w sferze fantazji, która mamy nadzieję kiedyś się spełni ? puki co to kończenie w gumie daje również bardzo dużo emocji, szczególnie w okolicach dni płodnych ? gdzie tylko cienka ścianka kondona dzieli jej cipke od spermy kochanka ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...