Skocz do zawartości
awaryjny

Mąż w "friendzone" u żony

Rekomendowane odpowiedzi

3 przypadki to ciut mało, by wyciągać takie wnioski:

Czemu - mało, skoro seksuolodzy, badając tysiące takich przypadkow, maja w tak dużej skali, identyczne wnioski?  Psycholodzy zas mowia to samo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serio? Mówisz, że badali tysiące par, które na własne życzenie tak żyły?

Nie mówimy o jakimś tam wymuszeniu życiową sytuacją, a dobrowolny taki układ.

Podaj źródło, bo ja chętnie poczytam, nie spotkałam się z takimi badaniami, poważnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serio?

Zou, serio.

Czytalem o tym nie raz. To sa zreszta rudymentaria, kazdy kto ma generalne pojecie o psychologii czlowieka, rozumie jak to dziala, jak sie plota sploty relacji  pomiedzy osobami w takiego rodzaju sytuacji. "Dobrowolnosc układu" jest prawie zawsze wzgledna, a często jest tak, ze to co sie wydaje dobrowolne na początku, w dalszym etapie przestaje się już takie wydawac.

Jak chcesz zrodel, przejrzyj portale psychologiczne, psychoterapeutyczne, kobiece, seksuologiczne. Znajdziesz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado, ja raczej liczyłam na konkretne badania, czarno na białym.

Wiesz, ileż to ja się nasłuchałam i naczytałam opinii domorosłych i profesjonalnych psychologów i innych -logów o tym, że cuckold jest wbrew ludzkiej psychice, wychowaniu, itp., itd. ;)

Jak chcesz zrodel, przejrzyj portale psychologiczne, psychoterapeutyczne, kobiece, seksuologiczne. Znajdziesz.

Znajdę, w odniesieniu do tzw. "normalności". Dla cuckoldu, a już zwłaszcza dla ultimate, to żaden wyznacznik.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez badan, to tylko przemyslenia. Zakladam ze Corrado mysli, ze w koncu zona moze sie zakochac w takim kochanku i zostawic tego "wlasciwego" meza dla takiego kochanka.

No tak, takie rozumowanie, jest dobre ale w przypadku normalnej zdrady jak mi sie wydaje.

Miec meza rogacza ktory zezwala na kochanie sie z kim zona chce i jeszcze w tym pomaga jest tez pewna wartoscia dla takiej kobiety wiec to nie koniecznie bylaby zamiana na lepszy model. :-)

Mysle, ze ostatecznie zonie bardziej sie oplaca miec, meza we fiendzone y kochanka niz zamienic to na kochanka  i ... kochanka i... kochanka... wiec dlaczego mialoby to byc niebezpieczne ... chyba ze sie mezowi friendzone znudzi ale wtedy to juz nie jest UC :-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To, co jest napisane w pierwszym poście jest strasznie, obłędnie podniecające. Myślę, że byłoby niemożliwie ciężkie do długotrwałej realizacji, ale kto wie czy niewykonalne... W każdym razie sama wizja jest piękna. Utopijna, ale piękna.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie hit :)

Ale jestem zbyt dobroduszny, poprosiłbym hotkę aby od czasu do czasu jednak zrobiła mu dobrze w "tradycyjny sposób" ;) Pod warunkiem, że zrobi dobry obiad ;) ;) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy tak, żeby pamiętał co to seks i jak mu pamięć się przykurzy, i zapomni, dobrze by było żeby fajnie by było, żeby hotka mu to przypomniała ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszych rozmowach i współżyciu realizujemy obecnie taki właśnie model - jestem we friendzone. Moja rola to wspierać Panią duchowo, materialnie i poprzez wspólnie spędzany czas. Śpimy w jednym łóżku, ale w dalszym ciągu nie mam dostępu do jej cipki. Lodziki, które zdarzały się sporadycznie, już mi się nie należą. Po przyjacielsku mogę ją wylizać i doprowadzić palcami, a ona mnie ręką. Na moją prośbę mam zakaz oglądania jej piersi, bo za bardzo się przy tym podniecałem i nie wiadomo co mogłem sobie pomyśleć o naszej relacji. Jak jestem bardzo grzeczny i wykażę się jakimiś extra aktywnościami dla niej, to w nagrodę, bardzo sporadycznie, mogę sobie possać sutek, ale z zasady jej śliczne cycki są tylko dla prawdziwych facetów.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...