Skocz do zawartości
awaryjny

Mąż w "friendzone" u żony

Rekomendowane odpowiedzi

A dla mnie taka relacja byłaby jak najbardziej pożądana gdy Hotwife uprawiałaby seks z kochankiem/kochankami zaś ja byłbym przez nią takiej możliwości pozbawiony.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w zasadzie to jest wlasnie to czego bym oczekiwal. Jedna drobna zmiana w zalozeniu. Wolalbym, aby zona mila w tej friendzonie kilku kochankow, lub jak to bywa z chlopakami umiala/chciala zmieniac ich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wolalbym

Kluczowe jest to aby to ona wolała :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec wolalbym aby ona wolala :-) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie miałem to napisac [ :)]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazjować można,  ale w realu to się prawie nigdy nie udaje. A jak się udaje, to to udawanie się robi się coraz bardziej udawane, i para ma problem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazjować można, ale w realu to się prawie nigdy nie udaje.

A próbowałeś?

Znasz tych, którym się nie udało/udało?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A próbowałeś? Znasz tych, którym się nie udało/udało?

A nie probowalem. Sam się nie nadaje na "meza-przyjaciolke  zony" Nie ten typ osobowości. A być niemezem-mezem nie chciałem, bo bardzo trudno być w takiej relacji i nie doprowadzić do rozwałki.

Natomiast znam takie 3 przypadki z relacji znanych mi, dosyć blisko, osob, w tym jednej -  bardzo blisko.  Za kazdym razem  kiepsko się to skonczylo. Nawet bardzo kiepsko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

3 przypadki to ciut mało, by wyciągać takie wnioski:

Fantazjować można, ale w realu to się prawie nigdy nie udaje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z punktu widzenia kochanka (mówię czysto hipotetycznie) na krótką metę mogłoby się sprawdzić. Pytanie tylko jak się zachowa taki kochanek, a z nim Hotka, gdy między nimi pojawi się coś więcej niż fascynacja erotyczna?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...