Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

Facet zawsze powie, że kobieta może być wyższa

no w życiu, musi być odrobinę niższa, nie wyobrażam sobie, żeby kobieta patrzyła z góry ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no w życiu, musi być odrobinę niższa, nie wyobrażam sobie, żeby kobieta patrzyła z góry ;)

Z góry to moja norma, zibi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To moja norma, zibi

pociesza to ..........chyba ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze rucha to moze być niższy. Tak mi koleżanka kiedyś powiedziała.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście preferuje nieco niższe kobiety ale niezbyt niskie. Choć ostatnio poznałem na wyjeździe kumpla który ma może 170cm i żonę 180cm. Twierdzi ze to minimum inne miłość jego życia miała 184cm:))

Ale najciekawsze jak go zapytałem jak radzi sobie z posuwaniem takich kobiet na stojąco od tylu?

Odparł ze bez problemu bo używa stołeczka.. to nie żart facet tak sobie radzi !!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

posuwaniem 

posuwaniem...  :facepalm:  posunąć to się można siedząc w autobusie, żeby ktoś mógł się dosiąść

W temacie, to bez znaczenia jest dla mnie wzrost mężczyzny, bo zawsze będzie ode mnie wyższy, a ja zawsze niższa. Mała, zwinna i kompatybilna :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

posuwaniem...  :facepalm:  posunąć to się można siedząc w autobusie, żeby ktoś mógł się dosiąść

W temacie, to bez znaczenia jest dla mnie wzrost mężczyzny, bo zawsze będzie ode mnie wyższy, a ja zawsze niższa. Mała, zwinna i kompatybilna :)

zawsze lepsza niższa 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię jak mężczyzna jest mojego wzrostu ( w butach;) ) lub wyższy, ale też wiem, że czasami swoją osobowością może mnie ująć mężczyzna niższy ode mnie i wtedy jego wzrost schodzi na dalszy plan ;) Ale w żadnym wypadku, nie mogą to być jakieś drastyczne różnice :), bo wtedy mam problemy ze skupieniem się nad meritum :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pewnym łódzkim zlocie, przeszliśmy się, pod rękę, z forumowym Kochlegą (M., pozdrawiam Cię serdecznie!) ulicą Piotrkowską, czyli centralną ulicą Łodzi.

Kochlega jest niższy ode mnie, a ja dodatkowo miałam niebotyczne szpile (16 cm.).

Bardzo nas bawiło to wgapianie się w  nas :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wielu znajomych, którzy są niżsi ode mnie i faktycznie, czasami bywa zabawnie :D szczególnie jak podczas tańca, gdy kucam przy obrotach :lach:

Zouza, przypomniałaś mi jedną z moich randek/wpadek :D W wolnej chwili, napiszę o niej w odpowiednim temacie :D

Pewne różnice wzrostu, jednak nie są dla mnie akceptowalne ;) zresztą nie tylko wzrostu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...