Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

mi nie przeszkadza jak partnerka jest wyższa choć lubię takie niskie szczupłe, bo wtedy z moją nie za dużą posturą mogę zdecydowanie więcej pozycji narzucić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię kiedy moje kochanie ubiera szpileczki i góruje, wszyscy się wtedy na nas patrzą i zawsze się zastanawiam co myślą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już ktoś ma być znacząco wyższy to lepiej, żeby to był facet. Ale najlepiej jak różnica nie przekracza 5-10cm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wysoka partnerka to duża zaleta ze względu na techniki stosunku, a kompleksów wobec niej nie mam żadnych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cóż, ja jestem wyższy od mojej dziewczyny o jakieś 6cm. Mam 189. Ale jestem otyły i brzydki:) Taki typ zakazanej twarzy... Ona jest modelką, więc gdy ubiera szpilki to przewyższa mnie o pół głowy. Większość facetów sięga jej wtedy może do brody. Więc gdy idzie na obcasach zwraca to ogólną uwagę. (jak byliśmy w Chrl na urlopie to miejscowi robili sobie z nią zdjęcia:)).

No ale przechodząc do sedna to uwielbiam to uczucie gdy góruje nade mną, w swych szpilkach. Powiedziałbym że jest to wręcz fetysz. Jak i również uwielbiam zazdrosne spojrzenia innych facetów. Szczególnie takich ładnych. Ten wzrok mówiący "co Taka laska z takim ch*#%m!" To jest dla mnie cała magia wyższej dziewczyny.

pozdrawiam serdecznie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mam nic przeciwko wyższym partnerkom. Pod warunkiem, że są szczupłe. Bo, gdy nie są to niestety nie wyglądają kobieco.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pitolicie Hipolicie. :evil:

Ja ważę (wzrost - 114). Mój facet chciałby żebym przytyła z 10 kg. Były też twierdził, że byłoby super, gdybym przytyła. Wszystko kwestią gustu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...