Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Jeppa2 pisze:

przyznam ze ma problem  z kupnem spodni

Zatem sukienki... spódnice koniecznie krótkie:mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Kiki pisze:

Zatem sukienki... spódnice koniecznie krótkie:mrgreen:

No tez tak mysle ale spodnie siezko bo ciezko ale idzie kupic a wiadomu jeansy lub leginsy tez robia robote;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to jestem chyba dziwna...

wzrost dla mnie ma dość duże znaczenie...

nie jestem gigantycznie wysoka, bo 170 cm...i facet znacznie niższy (znacznie to z 10 cm i więcej...) to już problem...włącza się jakaś blokada...ale też zauważyłam, że jak zaiskrzy to coś, to potrafię zapomnieć o wzroście...

L. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, napisano:

No to jestem chyba dziwna...

Eeee tam...nie jesteś dziwna. Większość kobiet z reguły woli wyższych od siebie mężczyzn. Czasem chciałbym mieć 160cm w kapeluszu...już nie wiem co robić z tym powodzeniem...

smile

• Facepalm 1
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Czasem chciałbym mieć 160cm w kapeluszu...

otóż to...

też bym chciała mieć te 160 cm...by mi w sam raz wystarczyło

a tak patrzę na czyjś profil...zaznaczone 165-170 cm ...i człowiek się głowi - bliżej do tego 165 czy może do 170?...:lach:

wiele problemów w głowie by się rozwiązało 

L.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż sprawdziłem, co mam w profilu. Źle nie jest, przy tym wzroście to już nie ma znaczenia, czy bliżej 185, czy 190 . Odchylenie in plus od dolnej granicy przedziału to 0,5 %

Wracając do tematu wyższa partnerka dla mojego wzrostu to rzadkość. Nie przeszkadza mi wzrost kobiety, czy jest wyższa, czy sporo niższa, nie ma znaczenia. Choć te bardzo wysokie dziewczyny, nawet jeśli wzrost nie ma dla mnie znaczenia, po prostu bardziej onieśmielają. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.05.2019 o 18:13, napisano:

Ale że czym i gdzie... jak? Wzrost traci na znaczeniu w horyzontalnym ułożeniu;)

Bla bla bla, sratytaty, horyzontalne...

Jak chłop na kolana rzuca, zawstydzająco perwersyjnie - wtedy wzrost traci na znaczeniu :P .

Lula.

• Lubię 4
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, napisano:

Bla bla bla, sratytaty, horyzontalne...

Jak chłop na kolana rzuca, zawstydzająco perwersyjnie - wtedy wzrost traci na znaczeniu :P .

Lula.

Chciałoby się powiedzieć: rozwiń myśl i opowiedz nam o tym ;-) 

Jakby nie patrzeć, hotyzontalnie, czy na kolanach, to jednak kiedyś trzeba wstać. Czy wtedy czar nie pryska?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, napisano:

Chciałoby się powiedzieć: rozwiń myśl i opowiedz nam o tym ;-) 

Jakby nie patrzeć, hotyzontalnie, czy na kolanach, to jednak kiedyś trzeba wstać. Czy wtedy czar nie pryska?

Jak Jegomość nader urokliwie rzuci na kolana, to nie pryska. Jeśli ego jest większe od mojego, to i tak pozostaję malutka. 

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.05.2019 o 18:13, Kiki pisze:

Ale że czym i gdzie... jak? Wzrost traci na znaczeniu w horyzontalnym ułożeniu;)

ile razy już to słyszałam  
Albo, że wyższa kobieta to fetysz faceta.

Wiem, że temat stary, ale odgrzebie, bo mi bliski. Ja niestety też z niższym facetem bym się nie umówiła i zawsze na to patrze ?‍♀️ Idealnie byłby gdyby facet miał tak 1,85 wzrostu to i w szpilkach mogłabym wyeksponować nogi , ale i 1,80 wystarczy, zebym sie czuła swobodnie.

I też bardzo bym chciala mieć 1,60 w kapeluszu to nie musialabym się na pewnie wcale zastanawiac nad wzrostem Kochanka

A póki co, ani na kolanach, ani pozycja hotyzontalna nie przekonają mnie do niższego faceta

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...