Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

Praktycznie trudno spotkać kobietę wyższą ode mnie - nawet w szpilkach bo mam 190 cm wzrostu (bez obcasów)

Tym niemniej i taką ostatnio poznałem - i nie śmiałbym narzekać. Z tego co wiem to  ona też nie... Poza jedną sprawą - nie jestem typem Sado, a ona tego trochę potrzebuje.

Jak na dziewczynę o takim wzroście nie jest ani puszysta, ani nie jest trzcinką - ma proporcjonalną budowę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie miałam NIGDY partnera znacząco/odczuwalnie/zauważalnie wyższego ode mnie. Zawsze byli tacy mniej więcej mojego wzrostu. Gdzie te wysokie chłopy pytam się???

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jesteś Wędrowny to wpadnij do Poznania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wpadnij też do Łodzi :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezmiernie rzadko zdarza mi się taka sytuacja...w zasadzie chyba jeszcze nie zdarzyła gdyż nie dane mi było się pobawić się z kobietą mojego wzrostu chociaż jedną taką spotkałem w Euphorii.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twojego wzrostu, czyli...?

Edit: hmmmm... chyba się nie dowiem?!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezmiernie rzadko zdarza mi się taka sytuacja...w zasadzie chyba jeszcze nie zdarzyła gdyż nie dane mi było się pobawić się z kobietą mojego wzrostu chociaż jedną taką spotkałem w Euphorii.

W jakim wieku była?

Twojego wzrostu, czyli...?

Edit: hmmmm... chyba się nie dowiem?!

Zouza.... nie bądź zołza i daj ludziom spać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...