Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna w życiu miałem wyższa partnerkę, bez szpilek nawet. Było to fajne i nowe i niespodziewanie inne, większość moich partnerek jest drobna i niska natomiast ta jest wysportowana, umięśniona i wysoka. Seks był zupełnie inny, nie mogłem sobie nią porzucać, przytulanie jest inne, ale tak zupełnie ogólnie mówiąc to wzrost nie robi mi różnicy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyższej partnerki póki co nie miałem gdyż sam też do bardzo niskich facetów się nie zaliczam natomiast nie sądzę żebym miał odczuwać z tego powodu jakiś dyskomfort. W ostatnim czasie zdarzyły się natomiast partnerki o zbliżonym wzroście i było to bardzo ciekawe i fajne doświadczenie rodzące nowe możliwości i dające ciekawe doznania ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzyło mi się mieć wyższą panne dość dawno temu. Ja mam ok 175 cm, ona miała coś ok 182 cm. Dość nieswojo czułem się idąc z nią po ulicy, ale tak poza tym to było całkiem normalnie. Seks był kiepski bo była bardzo młoda, niedoświadczona i spięta. Ale jak teraz odpalę wodzę fantazji to fajnie by było mieć taką wyższą kobietę jako hotwife. Ona wysoka, wysocy kochankowie i taka odgórna dominacja :D z takich wysokich lasek kojarzy mi się Rocky Emerson z filmów dla dorosłych, dla ciekawych polecam sprawdzić!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.09.2020 o 22:11, Mr.K pisze:

Wsadzić komuś w oko zamiast w usta?

Niezupełnie o to mi chodziło. Ale rozumiem, że żart był przedni...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie tak się utarło, że w większości przypadków facet jest choć trochę wyższy od kobiety. Biologia i te sprawy. Jednak odchodząc od tych anatomicznych truizmów, najważniejsza jest chyba chemia między osoba, to "coś", czy czujemy, że nadajemy z daną osobą na tych samych falach i czujemy coś, co jeszcze nie czuliśmy z nikim innym. Jak coś takiego zachodzi, to chyba dla większości sprawy wzrostu schodzą na ciut dalszy plan. Oczywiście znajdą się i też tacy, dla których wzrost jest sprawą kardynalną i kropka. To ich zdanie i mogą oczywiście takie mieć. 

Może też tak być, że osoba preferuje taki, a nie inny wzrost, jednak dla zabawy, jedno wyskokowych jazd bez trzymanki, chciałaby niejakiego urozmaicenia swoich erotycznych uniesień, może pewnej formy dominacji? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Yuuki pisze:

Jednak odchodząc od tych anatomicznych truizmów, najważniejsza jest chyba chemia między osoba, to "coś", czy czujemy, że nadajemy z daną osobą na tych samych falach i czujemy coś, co jeszcze nie czuliśmy z nikim innym. Jak coś takiego zachodzi, to chyba dla większości sprawy wzrostu schodzą na ciut dalszy plan.

Ale czy to również nie są truizmy, z tym że nie anatomiczne? Pierwszą osobą na którą zwrócisz uwagę będzie ta, która Ci się fizycznie podoba. Odrzucisz w przedbiegach dzwonników z Notre Damme i nie będziesz chciał zapoznawać się z wnętrzem. Rzeczy o których piszesz, owszem zachodzą. Później :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sem. pisze:

dzwonników z Notre Damme

Ten to nie dość, że niski to jeszcze się garbił... 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety wyższe ode mnie trochę mnie krepują, jednak sam mam 1,93m więc rzadko takie spotykam.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Sem. pisze:

Ale czy to również nie są truizmy, z tym że nie anatomiczne? Pierwszą osobą na którą zwrócisz uwagę będzie ta, która Ci się fizycznie podoba. Odrzucisz w przedbiegach dzwonników z Notre Damme i nie będziesz chciał zapoznawać się z wnętrzem. Rzeczy o których piszesz, owszem zachodzą. Później :)

Zgadzam sie i nie ma sie co oszukiwać ze liczy sie wnętrze i charakter tą Cześć poznajemy z czasem ale pierwsza selekcja i wybór jedt w 100% wzrokowa Sam jestem dosc wysoki i nie przeszkadza mi absolutnie że kobieta jest mojego wzrostu a nawet zdarzylo sie ze byla wyższa a przy tym wzroście miała zabójczo piekne nogi wiec wysoka czy niska jakie to ma znaczenie? Ważne żeby byla ta iskra to coś

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...