Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

A na czym polega różnica między nim a mną w tym względzie?

w mojej subiektywnej ocenie na ile Was z pisania poznałam, Ty masz to nawet w profilu zaznaczone, że wzrost dla Ciebie ma znaczenie (tak coś mi pamięć podpowiada)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W profilu mam promil tego, co interesujące dla kogoś i tego, co mnie dookreśla. On może mieć pół promila. Zresztą - nie będę pisała za niego. Pytałam we własnym imieniu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja do masy facetów musiałabym się nachylać ;)

To brzmi, powiedzmy, ekscytująco pikantnie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym tak chciał mieć wyższą partnerkę, przynajmniej na chwilę, zawsze mnie kręciły wyższe kobiety, ale one jednak wolały wyższych facetów

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyższa jest lepsza ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytajac te opinie przypomniala mi sie sytuacja z przed kilku lat kiedy nie mialem pojecia ze trafie na takie forum. Ja 186cm moja obecna zona wtedy jeszcze dziewczyna 182 wakacje poszlismy na impreze raczej wiekszosci znana w miejscowosci mielno a moja kobieta zalozyla 12cm szpilki wiecie jaka byla reakcja chlopakow? Kazdy na parkiecie do niej podchodzil i sie niby dyskretnie mierzyl czy dosuegnie;) wtedy bylo to dla mnie smieszne;) dzisiaj chyba by mi soe podobalo;) a co do nizszych to tez mega mi sie podobaja takie malutkie kobiety mozna powiedziec podreczne;) takie to mozna niezle powyginac;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Jeppa2 pisze:

wiecie jaka byla reakcja chlopakow? Kazdy na parkiecie do niej podchodzil i sie niby dyskretnie mierzyl czy dosuegnie;)

Ale że czym i gdzie... jak? Wzrost traci na znaczeniu w horyzontalnym ułożeniu;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Kiki pisze:

Ale że czym i gdzie... jak? Wzrost traci na znaczeniu w horyzontalnym ułożeniu;)

Czym to nie wiem ale tak do wysokosci jej tylka sie przystawiali;) a co mieli w spodniach to nie sprawdzalem;D oczywiscie robili to tak by ona nie widziala.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Jeppa2 pisze:

oczywiscie robili to tak by ona nie widziala.

Widzisz... bo wysokie kobiety są w pewien sposób paradoksem... jednocześnie wyzwaniem i onieśmieleniem.

Ps. Żona przy 1,82 metra musi mieć fantastycznie niekończące  się nogi... wyobrażam sobie i zazdraszczam!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Kiki pisze:

Widzisz... bo wysokie kobiety są w pewien sposób paradoksem... jednocześnie wyzwaniem i onieśmieleniem.

Ps. Żona przy 1,82 metra musi mieć fantastycznie niekończące  się nogi... wyobrażam sobie i zazdraszczam!

Hehe nom nieskromnie przyznam ze ma problem  z kupnem spodni;p

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...