Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

Domyślam się że wynik będzie podobny, a nawet taki sam. Obawiam się jednak, że w swojej samczej pysze zgrzeszyłem i nie będę się upierał. Po prosu, zapytaj i zaspokoisz swoją ciekawość.

Sprawę podnoszę, bo w wielu anonsach widać wymagania: "wysoki, conajmniej 180cm", na czacie są nicki "wysokiego_ona" itp. W drugą stronę tego nie widać za bardzo :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam problemu z różnicą wzrostu jeśli nie przekracza tych 5-10cm, potem to już trochę śmiesznie wygląda:-)A na szpilkach jak jest wyższa to super wygląda i niesamowicie kręci:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wysoka kobieta i do tego wysokie szpilki,

...i już możemy zgłosić sie do niej z prośbą, by sięgnęła nam książkę z ostatniej półki regału

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam przyjemniejsze rzeczy. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I znalazłam kolejny temat, który mnie bardzo zainteresował :D

Nie należę do malutkich, filigranowych kobiet ;) Co z racji tego, że nie umiem chodzić w płaskim obuwiu (przewracam się :D) i zawsze mam buty na wyższym obcasie, stanowi czasami pewien "kłopot". Spotkałam się z różnymi reakcjami ze strony mężczyzn. Niektórzy czuli się przy mnie niekomfortowo, a znowu w niektórych, wzbudzało to wręcz zachwyt :D

Dla mnie wzrost mężczyzny, ma drugorzędne znaczenie. Choć muszę przyznać, że lubię gdy mężczyzna zamyka mnie w swoich ramionach w pozycji stojącej, nie zrywając przy tym ścięgien i mięśni ramion :lach:

Jak jest u Was? Bardzo ciekawią mnie opinię zarówno Pań, jak i Panów :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama widzisz Mama, ze mna nie ma tego problemu ;)

Synek, ale ja nie w Twoich ramionach chcę się zatapiać :lach:  Ale fakt, posturę masz niczego sobie :) Moje geny? :shock:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ewa uważaj bo dinozaura jeszcze wykopiesz.

Stówa, mnie kręcą dojrzali :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet zawsze powie, że kobieta może być wyższa :)

Sęk w tym, że wysokie kobiety rzadko szukają niskich facetów ;) Wiem coś o tym - na ostatnim zlocie wyższy ode mnie był Mójmąż (cmok, kochanie), Centor i zbyszek chyba.

Taka uroda :):)

PS

Pozdrowienia dla Ritty!!!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...