Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

dobrze że mówimy ogólnie o wzroście, nie zaś o długości penisa :evil: :evil: Jak byś takim dwu metrowym pytongiem postraszył, to bój się Boga!

To uciekłabym z krzykiem gdzie pieprz rośnie!!! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubię jak facet nie jest za wysoki...taki, żeby mi w oczy patrzył...:evil: :evil: najbardziej mi się podoba, jak mojego wzrostu, no ale nie dyskwalifikuję też wyższych oczywiście :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię nosić kobiety na rękach-więc z patrzeniem w oczy nie było by kłopotu.

Co do długości penisa to moje 17-18 cm. wystarcza mojej żonie.Ponoć jestem niezły w te klocki więc mam trudności ze zdobyciem rogów.Choćby malutkich.

P.S

Sem co z moimi zdradkami?Chciałem sobie dokupić poroże a tu puste konto.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Magu, nie trzeba być kiepskim w te klocki żeby mieć poroże :evil:

A 18 cm chyba mało komu nie wystarczy :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem co z moimi zdradkami?Chciałem sobie dokupić poroże a tu puste konto.

Tu będzie zupełnie nowy system "Zdradek" i zupełnie nowy, inny sklep. Proszę nie kontynuować dalszych zapytań o to, aby nie tworzyć offtopu w dobrym temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... Ja mam 171 cm wzrostu, Żona 166, więc jak zakłada wysokie szpilki to jest wyższa. Generalnie daje to uczucie wyższości, a mnie trochę podnieca :evil:

Co do 18 cm to chyba by Jej nie wystarczyło, przy czym zaznaczam że ja mam duuuużo mniej :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie przyszło mi do głowy, by brać miarkę na spotkanie. :evil: Mnie by i 25 nie wystarczyło, gdyby był kiepski kochanek. A wystarczyłoby duuuuuuużo mniej, gdyby był świetnym kochankiem. :evil:

Widzę, że w większości przypadków wzrost jest sprawą drugoplanową. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że w większości przypadków wzrost jest sprawą drugoplanową. :evil:

A czy powstał już temat o niższych kochankach? Ciekawym wyników :evil:

Domyślam się że wynik będzie podobny, a nawet taki sam. Obawiam się jednak, że w swojej samczej pysze zgrzeszyłem i nie będę się upierał. Po prosu, zapytaj i zaspokoisz swoją ciekawość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...